Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná a uznávaná doktorka, riaditeľka zdravotného centra Eva Poláková, žije šťastný život so svojim manželom Jakubom a dospievajúcim synom Tomim. Nevinná stopa ju naštartuje k pátraniu a Eva začína odhaľovať temné tajomstvo svojho manžela. Postupne sa dozvedá pravdu, ktorá obracia jej život hore nohami. (TV Markíza)

Recenzie (5)

a0001 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto slovenské seriály.. Šablóna a prejav vo väčšine na jedno kopyto a práve toto je ten prípad. Prvý záber a už viem, že je zle. Umelé, neprirodzené vystupovanie, trápne scény, dialógy. Veľmi úbohé. Koľko krát študentské filmy sú na tom o mnoho lepšie. Tvorcovia sú slepí a hluchí? ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mišík sa zase chytil britskej predlohy, pretože naši kvalitný seriál neurobia, jedine, že si ho preložia a len vymenia hercov. Tak je tu nádej, že to bude taká istá kvalitka, ako pri seriáli Doktorka Fosterová. U Issovej chválim odvahu ísť do slovenčiny a darí sa jej to celkom zdatne. Je to ale len prvá časť a tak zatiaľ tu na zvraty, ktoré sa dajú očakávať, nie je ešte priestor. ()

ostre_pero 

všetky recenzie používateľa

Začiatok na výbornú! Od dvojice Mišík-Kraus som však ani nič iné nečakal. Výborná hudba, výkony osvedčených hercov na úrovni, jemne rozvíjajúci sa dej a špeciálna hviezda navyše za Kláru Issovú, ktorá hovorí bez dabingu po slovensky! ()

BlackDemon 

všetky recenzie používateľa

Mal som možnosť vidieť originál a toto sú v porovnaní s ním len také lepšie Rodinné prípady s lepšími hercami. Issová ako keby bola limitovaná tým, že musí hovoriť po slovensky a nezahrala ani len svoj štandard. Za mňa absolútne nezvládnuté. ()

Reklama

Reklama