Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(10)

Doktorka Fosterová má život pod kontrolou. Je úspešnou a rešpektovanou lekárkou vo svojom mestečku. Je to žena, ktorej ľudia dôverujú a je milujúcou manželkou a matkou. Lenže bezproblémový život sa jej náhle vymkne spod kontroly. Dôvodom je, že svojho muža začne podozrievať z nevery a rozhodne sa, že odhalí pravdu. Jej pátranie začína spôsobovať v jej živote a v živote jej pacientov, priateľov a rodiny chaos. (STV)

(viac)

Videá (2)

TV spot 1

Recenzie (39)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Muž-slaboch a žena-manipulátorka spolu sehrají zdánlivě banální drama, kterých kolem sebe vidíme spousty, ale tentokrát napsané a zahrané tak, že to strčí do kapsy kde jakou detektivku. Jednoduchá historka ze sousedství se v britském podání stane takovým thrillerem, že nevíte, jestli víc fandit jí nebo jemu (samozřejmě, že jí!, ona je hybatelkou děje, on je jen trpným panákem). Scéna totálního odhalení u rodinné večeře má sílu Armageddonu. ---- Uf, tohe se vydýchávalo jen ztěžka. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

zas taková výhra to není.Místy to skřípalo až hrůza hlavně vedlejší role.Slabý scénář nezachránila ani Jones.Ústřední postava :chlap který pěstuje postelovou gymnastiku, potom nemá prostor v mozku kde by řešil průsery všedních dnů.Ještě že jdou dvě epizody najednou.Dívat se budu jen proto,že mě zajímá jak Gemma pořeší mizející finance. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Jeden si tak povie, že čo z toho robia takú vedu... - lenže potom zažije iba malý zlomok z toho, čo oni a úplne sa rozpadne... - a zmieta sa v bahne negatívnych emócií ako zúfalá troska, neschopný konať... - alebo koná nesprávne. ___ DOKTORKA FOSTEROVÁ je vynikajúco prepracovaná a famózne zahraná rodinná dráma o tom, čo so životom, vzťahom a rodinou dokáže spraviť nevera a nedovera... - a takisto o tom, ako sa silná, zásadová osobnosť vyrovnáva (resp. nevyrovná) s ultimátnym konfliktom záujmov. ___ Toto rozhodne nie je žáner, ktorý by som sledoval... - a seriály už vobec nie. K DOKTORKE FOSTEROVEJ som sa dostal úplnou náhodou počas karantény a hneď od prvej chvíle ma to tak vtiahlo, až som bol sám prekvapený. Nebyť toho, že som náhodou presne o týždeň pri telke v tom istom čase, kedy dávajú druhú časť, zrejme by som na to zabudol a nikdy to už viac neriešil... - ale druhá časť ma pohltila rovnako rýchlo a absolútne. Potom už mi to nedalo... Jednalo sa pritom už o druhú sériu, takže napatie ešte zvyšovalo postupné sa dohadovanie, čo sa medzi manželmi stalo. Mohlo by sa zdať, že sledovať potom prvú sériu ako druhú v poradí jej účinok znižuje, čo je sčasti pravda, na druhej strane tým vznikala akási zvláštna katarzia na inej rovine.. ()

Deleatur 

všetky recenzie používateľa

Plusy: Skvělí herci. Napínavost psychologického dramatu. Neplnění očekávání od hlavní a sofistikované ženské postavy. Svým způsobem rozuzlení 2. série vč. potvrzení, že ústřední pár si byl podobnější, než jak to v 1. sérii vypadalo. Tam nebylo úplně zřejmé, co vlastně ženská jako Gemma na Simonovi viděla (kromě toho, že byl asi dobrý v posteli, což je ale spíš "mužské" vysvětlení). Mínusy: V 1. sérii bylo zajímavé sledovat, jak se podvedená žena navzdory předsevzetí vyřešit vše rozumně propadala do nenávisti a iracionálního jednání, ale ve 2. sérii tvůrci hrotili už tak, že se nedalo fandit ani jí. Chvílemi to vypadalo, že hlavní mužské postavě dají možnost se rehabilitovat, ale vyšel z toho ještě hůř. Hodnocení po 2. sérii: snižuju na 62%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Strhujúci miniserál, ktorý som pozrel takmer jedným dychom. Nešlo sa skrátka odtrhnúť. Máme tu pútavý príbeh jedného manželstva, ktoré navonok vyzerá ako ukážkové, no žiaľ ako to už často býva, postupom času tu vyplávajú na povrch rôzne nepríjemné tajomstvá a žena-manželka je tak zrazu nútená čeliť ťažkej situácii... Takéto niečo mám rád, sledovať rôzne spôsoby riešenia ťaživých životných situácií, ktoré sú žiaľ bežnejšie ako by si človek želal. A to ako to nakoniec vyriešila malo úroveň, klobúk dole. Scéna finálneho odhalenia pri večeri bola geniálna, ide o jednu z najlepšie dramaticky a emotívne spracovaných scén za posledné roky. Tá nepríjemná dusnota sa dala krájať. Výborná záležitosť a veľmi, veľmi návyková. ()

Galéria (113)

Reklama

Reklama