Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná a uznávaná doktorka, riaditeľka zdravotného centra Eva Poláková, žije šťastný život so svojim manželom Jakubom a dospievajúcim synom Tomim. Nevinná stopa ju naštartuje k pátraniu a Eva začína odhaľovať temné tajomstvo svojho manžela. Postupne sa dozvedá pravdu, ktorá obracia jej život hore nohami. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mišík sa zase chytil britskej predlohy, pretože naši kvalitný seriál neurobia, jedine, že si ho preložia a len vymenia hercov. Tak je tu nádej, že to bude taká istá kvalitka, ako pri seriáli Doktorka Fosterová. U Issovej chválim odvahu ísť do slovenčiny a darí sa jej to celkom zdatne. Je to ale len prvá časť a tak zatiaľ tu na zvraty, ktoré sa dajú očakávať, nie je ešte priestor. ()

a0001 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto slovenské seriály.. Šablóna a prejav vo väčšine na jedno kopyto a práve toto je ten prípad. Prvý záber a už viem, že je zle. Umelé, neprirodzené vystupovanie, trápne scény, dialógy. Veľmi úbohé. Koľko krát študentské filmy sú na tom o mnoho lepšie. Tvorcovia sú slepí a hluchí? ()

ostre_pero 

všetky recenzie používateľa

Začiatok na výbornú! Od dvojice Mišík-Kraus som však ani nič iné nečakal. Výborná hudba, výkony osvedčených hercov na úrovni, jemne rozvíjajúci sa dej a špeciálna hviezda navyše za Kláru Issovú, ktorá hovorí bez dabingu po slovensky! ()

BlackDemon 

všetky recenzie používateľa

Mal som možnosť vidieť originál a toto sú v porovnaní s ním len také lepšie Rodinné prípady s lepšími hercami. Issová ako keby bola limitovaná tým, že musí hovoriť po slovensky a nezahrala ani len svoj štandard. Za mňa absolútne nezvládnuté. ()

Reklama

Reklama