Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už absolútny úvod filmu, keď malý bobor Theodore (Cameron Finley) so starším bratom Wallym (Erik von Detten) roznášajú noviny, nám jasne napovie, že pôjde o zábavný rodinný film s množstvom vtipných scén. Rodina Cleaversovcov žije v Ohio múdry otec Ward (Christopher McDonald), milujúca matka June (Janine Turner) a ich dvaja synovia. Menší Theodor túži po bicykli a sľúbi otcovi, že bude hrať za školu bejzbal. V tíme hráčov sa však cíti nesvoj a pokazí, čo sa dá. Na narodeniny však predsalen dostane počítač od starej mamy a vytúžený bicykel od rodičov. Chodí na ňom do školy, ale po štyroch dňoch mu starší chlapec ukazoval rôzne triky a akrobatické kúsky na bicykli. V istej chvíli však na bicykli vyštartoval a viac sa nevrátil. Bicykel jednoducho ukradol... Medzitým sa Wally pokúša pomôcť priateľovi Eddiemu získať si priazeň spolužiačky Karen, ale tej sa viac zapáči Wally, čo vedie k napätiu a roztržke medzi kamarátmi. Jedného dňa hrá Theodor bejzbalový zápas a zrazu zbadá chlapca na svojom ukradnutom bicykli. Vtedy sa stane čosi nečakané... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Juto 

všetky recenzie používateľa

Bol som prekvapený, keď som sa nechal zlákať jednoduchým, sladkým príbehom filmu a pobavili ma šibalské náznaky. Deti viac ocenia tento film ako dospelý. 5/10 ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Rodinná komedie, na níž mě osobně pobavil jen název Nechejte to na Bobrovi, jelikož dělám s 'bobre(ke)m' a tato formulace mě provází téměř každý den.. ()

Reklama

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle běželo na HBO snad každej druhej den a s trochou nostalgie musim uznat, že na ten film vzpomínám kladně. Sympatickej malej hrdina, co neustále mrví život svýmu staršímu bráchovi a má neskutečně rajcovní mámu. Takovej nenápadnej příjemnej film na dobrou náladu. ()

darwin 

všetky recenzie používateľa

Remake seriálu z roku 1957. Tvůrci pochopili, že se nedá zkopírovat příhody rodiny Cleaverů, které jsou 40 let staré a tak to celé zabalili do moderního kabátu. Chrise McDonalda jsem viděl poprvé v kladné roli, Janine Turner je na rozdíl od tehdejší June Cleaver, Barbary Billingsley (která si tu střihla i malou roličku) kost k sežrání a vůbec celá rodinka vypadá víc normálně než ti panáci z 1957. Výborně tento seriál parodovala Mad TV ve své scénce Leave It To Blink-182. Tenhle film se o parodii nesnaží, zato úplně v pohodě pobaví. Seriály jako tehdejší Leave It To Beaver už nemají šanci, obraz dokonale bohaté a bílé rodiny z bohatého a bílého předměstí už naštěstí tolik netáhne. Přetransformoval se do neškodných komedií jako tato, anebo je vyloženě parodován, jako v geniálních Lidech z předměstí. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama