Reklama

Reklama

Gentleman v Moskve


Majster okolností (E01)

(epizóda)
  • Veľká Británia A Master of Circumstance (viac)

Obsahy(1)

Grófa Alexandra Rostova zbavia jeho šľachtických výsad a uväznia v jednom moskovskom hoteli. (SkyShowtime)

Recenzie (5)

Hugho 

všetky recenzie používateľa

Pomerne zaujímavá adaptácia výbornej knihy. Hlavná postava to drží nad vodou, ale kvôli nepresvedčivým reáliam ranného Sovietskeho Ruska dávam v tejto kapitole o hviezdu menej. ODPORÚČAM knižku! Je o dosť lepšia, aj keď ju treba chápať ako pokus o šľachtický (a láskavý!) príbeh v zbedačenom a extrémne krutom prostredí. Scenáristi nevybrali tie naj-cool scény alebo dialógy, ale aj tak je to ok. ()

JollyJOKER 

všetky recenzie používateľa

Ta inkluze nás jednou zabije. Výbornej McGregor, ale ti černoušci jako revolucionáři a služky v Moskvě :-)) No jsem zvědavej , jestli dorází nějaká queer postavička, tipnul bych to na nějakou bezpohlavní vystřelenou Auroru.... škoda..... Žádná autenticita a úcta k historii. Tři hvězdy jen pro Ewika.... ()

Reklama

Ahsoka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Môžu vám vziať váš dom, ale nevezmú vám, kým ste." výrok Alexandra Rostova z prvej epizódy, ktorý zrejme predstavuje hlavnú myšlienku seriálu (minimálne prvej epizódy určite) a tiež hlavnú charakteristickú črtu hlavnej postavy. Ewan McGregor je v tejto roli zatiaľ fantastický, s tým nič len veľký súhlas a celá postava Rostova je svojím jemným humorom v ťažkej životnej situácii príťažlivo charizmatická. Problém mi robí autenticita ruského porevolučného prostredia, ktorá by bez výpravy bola úplne na bode mrazu. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začátek hodně slušnej. Ano, klasické současné neduhy se opět opakují, korektnost zjevně dorazila i do revolučního Ruska...Ale jinak hodně fajn. Scénář zatím rámcově uzavírající jednu epizodu, vesměs dějově nic překvapivého, ale hodně odsýpající, s takovou mírně absurdní atmosférou a opulentním barevným prostředím, tak nějak "nenápadně" připomínající Branaghovy filmy, který měl původně i tohle režirovat a hrát hlavní roli. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama