Reklama

Reklama

Protivné baby

  • Česko Protivný sprostý holky (viac)
Trailer 5

VOD (1)

Obsahy(1)

Plastics, to je trojica roztlieskavačiek na vrchole potravinového reťazca na obyčajnej americkej strednej škole. Na ňu nastúpi nová nesmelá študentka Cady, ktorá je pre všetkých úplný zjav. Doteraz totiž žila s rodičmi v africkej prírodnej rezervácii bez akéhokoľvek kontaktu s rovesníkmi. Takže je pre ňu všetko nové; stretáva namakancov, flákačov, ázijských bifľošov, obľúbencov,  nepriateľov, dievčatá, ktoré sa prejedajú, dievčatá, ktoré nejedia, vypatlancov, sexuálne aktívnych blbcov. A čo je najdôležitejšie, spoznáva Plastics, ktoré vládnu škole. Tie sa rozhodnú, že si túto nevinnú ovečku vezmú pod krídla a skrotia ju. Dominantná Regina, prezývaná Včelia kráľovná, verí, že ju nikto nemôže zosadiť z trónu. Mýli sa. Cady sa postupne stáva jednou z Plastics, nafúkanou, bezcitnou mrchou, štýlotvornou hviezdou školy, po ktorej túži každý chlapec, dokonca aj Reginin bývalý priateľ Aaron. To je už cez čiaru. Regina je manipulátorka, ktorá sa vyzná, čo je však dôležitejšie, pozná všetky klebety a fámy. Vojna je v plnom prúde. (CinemArt SK)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Tim Meadows si počas natáčania zlomil ruku a musel nosiť sadru, takže bolo pridané vysvetlenie, že jeho postava, pán Duvall, má karpálny tunel. (m.a.t.o.)
  • Kvôli niektorým dialógom so sexuálnym podtextom mal mať film pôvodne rating R. Neskôr boli tieto dialógy prepísané s cieľom získať miernejší rating PG-13. (m.a.t.o.)
  • Film mal byť pôvodne uvedený na trh prostredníctvom Paramount+ exkluzívne pre streamovanie. (dwdb)
  • Ashley Park sa krátko objaví ako učiteľka francúzštiny. Stvárnila rolu Gretchen Weiners v muzikály "Mean Girls" na Broadwayi. (dwdb)
  • Tina Fey zvažovala, že by film sama režírovala, no nakoniec sa tejto myšlienky vzdala. (Arsenal83)
  • Tina Fey chcela od začiatku obsadiť Reneé Rapp do roly Reginy, pretože videla jej účinkovanie v muzikáli na Broadwayi, ale bola nervózna, že vedenie Paramount bude chcieť obsadiť niekoho trendovejšieho. Nakoniec to ale štúdio povolilo. (Arsenal83)
  • Kedykoľvek vo filme spieva Regina George (Reneé Rapp), pomer strán sa mení z plochého (štvorcový) na priestorový (obdĺžnikový), aby viac sprostredkoval atmosféru hudobného videa. (Arsenal83)
  • Lindsay Lohan sa podarilo presvedčiť, aby ako bývalá hlavná rola zobrala aspoň rolu moderátorky Mathletes. Variety informovalo, že Lohan za jej malú rolu zaplatili 500 000 dolárov. (Arsenal83)
  • Briney pôvodne odmietol rolu Aarona, keď sa dozvedel o požiadavke, že jeho postava má spievať, ale nakoniec úlohu prijal, keď boli piesne, na ktorých sa podieľal, z filmu vystrihnuté. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v Middletown Township, New Jersey od 6. marca do 19. apríla 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama