Reklama

Reklama

James Bond: Muž so zlatou zbraňou

  • Česko Muž se zlatou zbraní (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nazývajú ho „Mužom so zlatou zbraňou“. Svoje obete zo zásady usmrcuje guľkami zo zlata zo svojej zlatej zbrane. James Bond (Roger Moore) už vie, že tento sadistický vrah sa volá Francisco Scaramanga (Christopher Lee) a jeho najnovšie plány sa sústreďujú na získanie najničivejšej zbrane sveta, ktoru chce ohroziť život. Na jeho privátnom ostrove, v labyrinte ovládanom neľútostným trpaslíkom, sa odohrá kľúčový boj. V hre je naviac aj život Bondovho spojenca, agentky Mary Goodnightovej (Britt Ekland)... (RTVS)

(viac)

Diskusia

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Kto bola slečna Goodnight? Už v nejakej časti predtým vystupovala a ja sa iba nepamätám, alebo to bola nová postava, ktorú Bond akože poznal?

na príspevok reagoval Martin741

DannyBurino

DannyBurino (hodnotenie, recenzie)

Díky bohu už jsem se bál že další Rogerova bondovka bude katastrofa, ale dost mně to překvapilo, v akci se už pomalu začíná orientovat a hlášky jsou mnohem vtipnější, takže tenhle Bond už není pohroma jako minulý díl.

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Moore mi moc nesedí, ale tahle bondovka už byla dobrá, rozhodně po tý divný komedii s názvem: Žít a nechat zemřít.

darthhokro

darthhokro (hodnotenie, recenzie)

mě příjde tahle bondovka jako jedna z nejlepších. Hold každý máme jiný vkus :)

dokec

dokec (hodnotenie, recenzie)

tato bondovka je velmi dobra (padouch,pomocnicek,lokace,scenerie,vtipy), dal bych ji vic, nez tady zprumerovanych 73, ale to nevadi ;)

 

jinak navrhuji v obsahu opravit bizardni na bizarni 

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnotenie, recenzie)

Nebýt trpaslíka a amerického šerifa jako turisty tak by film byl úplně o ničem...

donkocicak

donkocicak (hodnotenie, recenzie)

to HAL: vidis, ja naopak miluju Diamanty a Zit a nechat zemrit a Muz se zlatou zbrani dnes vidim jako nejhorsi :D uplne opacny vkus

HAL

HAL (hodnotenie, recenzie)

Zvláštní, Guy Hamilton dokázal natočit jedny z nejhorších (Diamanty jsou věčné a Žít a nechat zemřít) a zároveň i nejlepších (Goldfinger a právě Muž se zlatou zbraní) bondovek vůbec... každopádně tohle je v chronologickém pořadí první díl ze série kterému se nestydím dát plný počet, i když je to pořád jen jednoduchá zábava.

Súvisiace novinky

Christopher Lee 1922 - 2015

Christopher Lee 1922 - 2015

11.06.2015

Kdekdo si možná myslel, že tu s námi Christopher Lee bude věčně, ale tahle přání se bohužel nevyplní. Britská herecká legenda totiž zemřela v neděli 7. června v londýnské nemocnici Chelsea and… (viac)

Reklama

Reklama