Reklama

Reklama

Ryba menom Wanda

  • Česko Ryba jménem Wanda (viac)
Trailer

Wanda si privedie do Anglicka svojho nového tajného milenca Otta, aby jej pomohol - spolu s jej priateľmi Georgeom a Kenom ukradnúť diamanty v hodnote 20 miliónov  dolárov. Wanda potom s Ottom vydajú Georgea polícii, aby mohli mať lup iba pre seba. Lenže George ukryl diamanty na tajné miesto a nik iný nevie, kde sú - iba on. Wanda si myslí, že najlepšie bude, ak sa zblížia s Georgeovým advokátom Archiem Leachom...Začne sa bláznivá naháňačka za diamantami... (STV)

(viac)

Zaujímavosti (27)

The Goodies (1970) (seriál)

  • Je doloženo, že 24. března 1975 zedník Alex Mitchell z King's Lynn při sledování 41. dílu tohoto seriálu zemřel na srdeční selhání po pětadvacetiminutovém nepřetržitém záchvatu smíchu. Je to jeden ze tří doložených případů smrti smíchem, druhý se odehrál v Dánsku při sledování filmu Ryba jménem Wanda, třetí v roce 2003 v Thajsku, údajně také při sledování blíže nespecifikovaného filmu. (gjjm)

Dravé zvery (1997)

  • Na filmu pracoval stejný tým jako na snímku Ryba jménem Wanda (1988). Oba filmy mají společných víc než 20 herců a členů štábu včetně hlavních představitelů z předešlého filmu (někteří z nich zde mají ale jenom malé roličky). (HappySmile)

Milujem ťa na smrť (1990)

  • River Phoenix a Kevin Kline, kteří se spolu objevili v tomto filmu, spolu "soupeřili" o sošku Oscara. Kline, který cenu získal, byl nominován za film Ryba jménem Wanda (1988) a Phoenix za snímek Čas zastavit se (1988). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama