Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivná a dobrosrdečná čarodejnica Isabel Bigelowová (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevne odhodlaná od základu zmeniť svoj život - chce sa vzdať svojich nadprirodzených schopností a žiť ako každý obyčajný smrteľník! Na druhej strane mesta sa medzitým snaží šarmantný herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkriesiť svoju upadajúcu hereckú kariéru. Zhodou okolností narazí na Isabel, ktorá mu ihneď učaruje. Zvlášť jej nos, ktorý sa až zázračne podobá nosu predstaviteľky čarodejnice Samanthy v televíznom seriáli Moja krásna čarodejnica - Jack je totiž presvedčený, že by sa Isabel mohla tejto role zhostiť v jeho remaku! Rovnako však učaruje i Jack Isabel – kráska ho totiž považuje za ideálneho smrteľníka, s ktorým by sa mohla usadiť a viesť po jeho boku obyčajný život, po ktorom nadovšetko túži. Krátko po ich stretnutí sa ukáže, že pravdu mali obaja - ibaže trochu iným spôsobom, než si predstavovali... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (299)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Krásna čarodejka Isabel Bigelow sa rozhodne, že zanechá čarovanie a presťahuje sa do luxusnej štvrte v Los Angeles. Tam chce žiť prostým životom smrteľníka. Zo všetkého najviac, ale túži spoznať pravú lásku. Toľko zhruba k obsahu tejto prisprostlej, povrchnej zlátaniny. Skrátka blbosť. Lenže ono tam hrá Nicole Kidman. Nikdy som ju nemal zrovna v obľube, ale rešpektoval som fakt, že sa jedná o talentovanú herečku. To asi budem musieť tiež prehodnotiť. V tomto filme sa upísala do úlohy, ktorá by pasovala skôr nejakej mladej afektovanej teenagerskej hviezdičke. A myslím, že aj tá by ju zvládla lepšie. Pretože primadona Nicole sa tu len trapne poťahuje za uši a nechutne krúti nosom ako po poriadnej laine kokaínu. No a jej partner Will Ferrell? Ešte horšie. Nuž, tak to dopadá, keď homosexuál má zahrať milovníka. Veľmi zlý film. * ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Znacne podhodnocena velice prijemna romanticka komedie. Pribeh neni buhvijak podstatnej, i kdyz napad to je vcelku fajn. Tady jde o hlavni dvojku, na ktery to vse stoji. Ferrell je perfektni at uz jako do sebe zahledenej neprijemnej herec, tak jako zamilovany hovadko. Kidman je zase perfektni at uz jako neskutecne naivni a pitomoucka carodejka, tak kdyz se na Ferrella nastve. A mezi nima to paradne jiskri, takze je porad se cemu smat, obzvlast, kdyz to je parkrat ozvlastneny nejakym tim trikove slusne zvladnutym kouzlem, nebo sympatickym Cainem. Ja se celou dobu dobre bavil, tak nevidim duvod pro nizky hodnoceni. ()

Reklama

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Nejen že Nicole tu vypadá jako andělský diblík, ale taky je to docela zábavná záležitost. Bez Kidmanové by to nejspíš nebylo ono... protože ona to hraje tak dokonale a kouzelně, že si ani nemyslíte, že to hraje... je svérázná, šmrncovní a prostě svá. Fakt se mi to líbilo, i když film jako celek, je slabší, takže je to spíš průměr... ale každopádně to bylo neskutečně bezprostřední a uchvacující :-D ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Nicole Kidman nemá chybu. Sžila se příjemně s postavou do takových rozměrů, že i její mimika mě dokázala chvílemi hodně rozesmát. Oproti tomu jindy skvělá Will Ferrell byl takový nemastný neslaný a jeho roli by opravdu zvládla snad i koala. Na komedii zde není extra moc velkých vtipů, ale pár scének nemá chybu a třeba Michael Caine s Shirley MacLaine jsou opravdu skvělí a své role si užívají. Škoda, že čarodějka nevykouzlila lepší děj a více opravdu skvělých vtipů, pak by šlo o velmi dobrou komedii a takto je to čistý průměr. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo keby ste išla do prívesu a dala si niečo na menzes?“ Ach Bože, tak toto bolelo. Neviem, možno ak poznáte seriál „Bewitched“ (1964) a film I MARRIED A WITCH (1942), budete sa smiať o čosi častejšie ako nešťastník, ktorý si ako prvú pozrie až MOJU KRÁSNU ČARODEJNICU, ale niečo mi hovorí, že i pre fanúšikov spomenutých vecí to bude za 40%. Desivo zdĺhavé scény, strata tempa od úvodných minút a na jeden plus (šarmantne starnúci Michael Caine zarábajúci na inkaso svojej preslávenej pobrežnej vily, ktorú si kúpil za honorár ČEĽUSTÍ 4: POMSTY) pripadajú desiatky minút nepredstaviteľnej nudy, bezradne sa topiacej v rušivo opulentnej vizuálnej stránke (milionárske vily, honosné večierky, obrovské hollywoodske štúdiá, počítačové triky, drahé značkové oblečenie). Najsmutnejší nie je ani tak pohľad na odrazu neschopnú režisérku Noru Ephronovú (BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, LÁSKA CEZ INTERNET) a producentku Penny Marshallovú (režisérku VEĽKÉHO), ale na hercov. Slušňácka profesionálka Kidmanová nemá šancu stíhať diablovi Willovi Ferrellovi, druhým menom Pán Improvizácia. Bohužiaľ, ani jeho fanúšikovia si na svoje príliš neprídu, pretože jeho brutálny komediálny prejav je tlmený trápnym scenárom, v ktorom nefunguje ani iný majster improvizácie, Steve Carell. A to už fakt o niečom vypovedá. Niečo ako keď skombinujete ZOZNÁMTE SA, JOE BLACK, celovečerný SEX V MESTE a STEPFORDSKÉ PANIČKY (z roku 2004, náhodou tiež s Kidmanovou). No proste hrôza. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama