Reklama

Reklama

Niekto ako ty

  • Slovensko Animálna príťažlivosť (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pôvabná Jane Goodaleová (Ashley Juddová) si buduje sľubnú kariéru ako dramaturgička úspešnej televíznej talkshow moderátorky Diane Robertsovej (Ellen Barkinová). Práca ju maximálne vyťažuje, ona však túži po láske, ktorá neprichádza. Ale zrazu sa stane zázrak. Nastúpi nový kolega Ray (Greg Kinnear) a Jane je z neho celkom „paf“. Ray sa zdá byť tým legendárnym princom na bielom koni, na ktorého sa žene oplatí čakať hoci aj celý život. Márne ju kolega Eddie (Hugh Jackman) varuje, Jane skočí do vzťahu s Rayom hlavičkou. A poriadne si aj ublíži. Po tejto nepríjemnej skúške sa rozhodne na mužov radšej zabudnúť. S kamarátkou Liz (Marisa Tomeiová) začne vydávať feministický stĺpček, v ktorom pod vymysleným menom erudovanej sexuologičky publikujú teóriu o „animálnej príťažlivosti kráv a býkov“ a uplatnia ju na mužov. Samy sa potom nestačia čudovať, že sa ich články stanú najčítanejšími v celých Spojených štátoch. Na základe skutočnosti o býkoch,  odmietajúcich oplodniť kravu, ku ktorej už boli raz pripustení, si vytvoria teóriu, prečo muži nedokážu byť monogamní. A dovedú ju k dokonalosti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (99)

Heroine odpad!

všetky recenzie používateľa

Hrozně trapný, to na prvním místě. Nemám ráda tyhle vztahovky o průměrnejch, nic mi to neříká. Ale co mi v tom všem balastu přišlo jako nejdivnější je to, že ona sice došla na konci poučení, že lidi nejsou krávy (!), ale on, její finální "pravá láska", nenastínil ani náznak poučení ve věcech kolem střídání ženských. Já měla z toho závěru dojem jako "no, to si pomohla...". ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

No jó, ďalšia romantická komédia, kde sa 28 ročná bývalá roztlieskavačka správa akoby sa prvýkrát v živote zaľúbila a jej mentálny vývoj sa zastavil v sedemnástich. 2* bohužiaľ nezachráni ani moment, keď Hughovi Jackmanovi vypadne z úst cigareta (mňam) alebo že Kravská teória bola asi tak do polovice celkom vtipná a ani úžasne obmedzená dvojka Ray a Diane (Kinnear, Barkinová) - prečo mám silný pocit, že v póze podobného zvodcu-tupoňa som Grega Kinneara už videla? :-) ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Tohle není obyčejná romantická komedie a Svědek Jehovův je mi svědkem, že ty fakt nemusím, tohle je něco víc. Je to inteligentní, vtipná a sympatická romantická komedie. Převládají schopní herci v čele s mou oblíbenou Ashley Judd. Ale hlavně převládají dialogy, které se vám zapíšou: "Nebudeme mít společnou sprchu, že ne?" "Nenene, já ji nikdy nepoužívám." (sprchuje se totiž dycky u svejch šuken). --- "Měl jsem tě totiž celou noc v náručí, aniž bych na něco pomyslel. ... no.... možná jednou." --- "Tak co můžeme ztratit?" "Všechno?" "Přesně." --- A není to jen o smyslu těch vět, ale taky o tom, jak mile to řeknou... Ale nej byl chch ten fór se zaprášeným pesarem, chch, jestli to teda byl pesar (ale co jinýho by to bylo... taky toho víte o pesarech tak málo jak já?) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo môžeme stratiť?“ – „Všetko.“ – „Správne.“ Semeno, potrat, chliev a kravy... tvorcovia sviežej ANIMÁLNEJ PRÍŤAŽLIVOSTI síce zastali uprostred cesty, napriek tomu sa správajú k divákovi spravodlivo a hneď od začiatku svojej drzej romantickej komédie dávajú fanúšikom dojemného žánru jasne najavo, že ulica Nothing Hill je odtiaľto naozaj dosť ďaleko ("Vieš, býk nikdy nepretiahne jednu kravu dvakrát."). Pôvabne sa pišišvoriaca Ashley Juddová v nohavičkách, svalnatý Hugh Jackman a Marisa Tomeiová v svižnej a originálnej zábave, ktorá mala na viac, ale scenár v druhej polovici stagnuje. Kino Považan 2001 ()

Sinecod 

všetky recenzie používateľa

To bych ráda viděla ty pitomce, co dávají zahraničním filmům český názvy! Ashley Judd přirovnává chlapy k býkům a ženský ke krávám, aneb věřte mi, takhle vztahy opravdu fungují. No film je to dost na hlavu, ty amerikáni už vážně neví co by natočili, ale když to vezmu kolem a kolem, výsledek to není tak špatný. Všichni jsme samozřejmě věděli jak to dopadne, tenhle film by nás asi ničím moc nepřekvapil (možná tak :,,Eddie,jsem tvá sestra." - ,,Jane, co to povídáš?" - ,,Ray je náš bratranec." Diane: ,,Jsem vaše matka!"). Ashley je fajn a to i se svou teorií old cow a Hugh Jackman, no, to je škoda slov, páč já ho tak trochu zbožňuju a proto říkám, víc filmů s Hughem bez trička! ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy románu „Animal Husbandry od Lary Zigman. (Terva)

Reklama

Reklama