Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život amerického inžiniera Kylea LeBlanca (Jean-Claude Van Damme), ktorý sa pred časom aj rodinou presťahoval do Ruska kvôli práci v tamojších oceliarňach, sa zmení na nekončenú tragédiu, keď brutálny zločinec znásilní a zabije jeho milovanú manželku. Tým sa však Kyleovo utrpenie iba začína. keď totiž skorumpovaný súd násilníka oslobodí, Kyle sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a priamo v súdnej sieni muža zastrelí. Nešťastnou náhodou však pritom príde o život i policajný dôstojník. Kylea preto odsúdia za vraždu a pošlú do neslávne známej väznice Kravai, ktorej pevnou rukou vládne generál Chrušov (Lloyd Battista). Ním nastolený krutý režim, ktorý nepozná ani len náznak zľutovania či súcitu, zlomí každého - a prežiť v týchto podmienkach dokážu skutočne len tí najtvrdší... Najdesivejšie sú nepochybne pravidelné zápasy trestancov na život a na smrť, ktoré sú najobľúbenejšou zábavkou nielen samotného riaditeľa, ale i väzenských strážcov. Kyle sa pod týmto tlakom temer zlomí, no našťastie si postupne začne najmä vďaka svojmu spoluväzňovi 451 (Lawrence Taylor) uvedomovať, že nebojuje len o svoj život, ale i o svoju ľudskosť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Když nevezmu duševní klystýr své duše JCVD je tohle nejlepší Van Damme minulého desetiletí. Rozumnějte nejedná se o žádné veledílo. O produkcích na americkém území si může nejznámější Belgičan tak leda nechat zdát. Tady jsme se přesunuli i se štábem do Rumunska nebo Bulharska. Máme zde odsouzeného Američana, který se dostává do nejhroznější ruské věznice a musí se o sebe naučit nějakým způsobem postarat. Zpočátku mu chybí životní síla, což je pochopitelné po ztrátě milované manželky. Ve vězení se konají zápasy a co by to bylo za dozorce, aby si Van Damma neproklepli a nezajistili mu místo v levém rohu vězeňského dvorečku. Co by to bylo za vězeňský snímek, aby se také Van Damme nepokusil o útěk. Pravdou je že závěrečné minuty zachraňují dojem jak se jen dá a výsledkem je 60% PS: Známe herce zde opravdu nehledejte. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak to ma teda Jean-Claude Van Damme týmto snímkom príjemne prekvapil. Jedná sa o klasický väzenský akčný film, avšak funguje to celkom dobre. Prostredie ruskej basy a jej nedobrovoľní obyvatelia, na ktorých dohliada skorumpovaný personál, dáva Van Dammemu, ktorý tu hrá odsúdeného amerického občana, priestor pre nejeden pästný súboj. Popri tom má "In Hell" i hlbšiu ideu o zachovaní si ľudskosti v takejto ťažkej situácii. Aj samotný Jean-Claude tu pôsobí chlapským dojmom. Nie je to už len ten nagelovaný svalnatý fešák. Pre mňa je to jeho najlepší film, čo som dosiaľ videl. Som rád, že som mu dal po rokoch šancu. Nesklamal, prekvapil, potešil. *** ()

Reklama

dyfur 

všetky recenzie používateľa

...tak - po čase som zasa pozrel tento film...myslel som,že hádam to nie je až také blbé ako sa mi kedysi zdalo...a ...no mýlil som sa ....ozaj je to blbé,jedna hviezda len pre J.C.V.D. ... o čo ide?no dám spoiler,ale ten neuškodí v tomto prípade.Takže američan pracuje v Rusku na nejakej stavbe? - čo iste bolo bežné po páde ZSSR...má manželku-tá sa večer po sprche -ako je iste v Rusku bežné nezamyká-asi aby ju mohol niekto prepadnúť a tak v podstate zabiť....súd iste ako inak v Rusku - je skorumpovaný - vraha -boháča oslobodia a J.C.V.D. - ho ešte na súde zabije - nie,že by s tým počkal,ale rovno na súde...aby to bolo praktické a hneď ho mohli odsúdiť....a čo čakal zabil človeka... tak ide do väzenia,kde : klasické osadenstvo :gangy,novoprichodzí mladší idú za prostitútov,jeden aké prekvapenie J.C.V.D. bude osobnosť,ktorá sa nedá...a tiež nejaká ozruta chlap drsný vrahúň - nikoho v Rusku neprekvapí,že to je veľký černoch-asi to je resp.vtedy bolo bežné...a k tomu tento chlapík filozofuje,trúsi múdre myšlienky a píše si denník a ak si chce odpočinúť vytrháva s kombinačkami jazyk svojim spolubývajúcim......J.C.V.D. opakovane je na samotke,ktorá ho utuží na mysli i fyzicky (posiluje tam ako v telocvični...) a - no ďalej je to predvídateľné J.C.V.D. postupne víťazí v zápasoch organizovaných dozorcami-prejde omladzovacou kúrou:odfarbené vlasy,nový strih ,ma pestovanú upravenú briadku ..... a svojou nezlomnou fyzickou a hlavne duševnou silou si získa všetkých spoluväzňov,ktorí začnu " revolúciu "/vzburu/ vo väzení...a dobre to dopadne....J.C.V.D. utečie.Záver:ozaj naivnéééé ,exteriery ozaj ako z JZD /JRD/ v zániku...nato nemuseli chodiť do Bulharska - to by iste našli i v USA....námet,scenár,herecké výkony,exteriéry všetko naprd a aj J.C.V.D. slabota -žiadna roznožka,žiadny jeho typický postoj,boj...rozhodne toto patrí k tomu slabšiemu od J.C.V.D. - nie úúúplna žumpa,ale blízko nej.... ()

Hunt odpad!

všetky recenzie používateľa

HUDBA: Alexander Bubenheim; Nevykreslene charaktery, změny chovaní postav zcela neduveryhodne, scénář nudný, křečovité herecké výkony... "Replikant" od Ringo Lamy byl sice jeste horší, ale "Peklo" je prostě ztráta času, raději se znovu podívejte na "Kriminal", je to v zásadě to samé, ale o nějaký ten bod lepší. ()

Mahalik 

všetky recenzie používateľa

Málokdy vystihuje název přesnou podstatu filmu, jenže Peklo bylo opravdu peklo. Dammeovo filmy jsem nikdy neočuchával s nadšení a většinu z nich jsem po pěti minutách vypnul, protože to bylo otřesný, ale In Hell mělo docela slušnou naději u mě uspět. Všechno uhořelo v době, když Kyle začal mluvit s můrou, která vypadal mimochodem fakt děsivě. Nápady byly obšlehnuté z tísícovek jiných vězeňských filmů a i když se Van Damme snažil nahodit sebevětší hrozivý kukuč, nedostalo mě to do nálady rozmlacovat lidem na počkání obličeje. Závěr bych ještě překousl, ale ten stupidní scénář fakt ne. Hlavně, že se Ringo Lam nezapomenul v úvodních titulcích zvěčnit obrovskými písmeny. Nuda ukrutná.. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Postava Lawrence Taylora je pojmenována 451, čímž symbolizuje odkaz na román Raya Bradburyho "Fahrenheit 451". (KucC)
  • Po filmech Maximální riziko (1996) a Replikant (2001) se jedná o třetí spolupráci mezi režisérem Ringo Lamem a hercem Jean-Claude Van Dammem (kedl)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina (Jean Claude Van-Damme) odjíždí generálovým autem z věznice, ukazuje ručička tachometru nulovou rychlost. (Terva)

Reklama

Reklama