Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenzie (169)

frolish 

všetky recenzie používateľa

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Karush 

všetky recenzie používateľa

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Reklama

Grizzly 

všetky recenzie používateľa

Dost slabota. Serial podle mne perfektni do posledni chvile a zakonceni ve 22. dile naprosto efektni a dostacujici. Nechapu existenci tohohle filmu. Sice sem rad zase videl oblibeny xichty, ale s genialni propracovanosti serialu je tu jen pramalo spolecneho. Jak rikam, pro mne jen neco navic. Jako dustojne ukonceni povazuji 22. dil ctvrte serie. 60%. ()

Wancohoff 

všetky recenzie používateľa

(29.5.2009) no co,aj ked bolo klasicke ukoncenie serialu velmi sladke,podla mna bolo lepsie ako toto "bonusove" ukoncenie. ved uz boli vsetci raz vo vazeni tak musela byt aj sara no nie? davam 3, vzhladom na to ze sa to hodnoti ako samostatny film..inak serial 5* ... proste ziadny serial ma tak nedostal....ani 100x viac natahovany THE LOST,v ktorom je jedno ci jeden dva diely vynechate..(idem dopozerat aj ten) ()

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

947. hodnocený film: Tak tady se to už zamotalo příliš a i když bych měl zvolit jednoznačně nižší hodnocení, musím hodnotit takto, protože tento "díl" je součástí fenomenálního celku, který zůstane navždy v mé mysli. 5* mu tedy dám, i když přiznávám, že jsem ovlivněnej celou sérií, která mě fakt dostala. 5* ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama