Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (35)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Toto ma úplne minulo .Trailer vyzeral celkom zábavne a akčne. Ale tento sitcom, ktorý sa tvári ako postapo seriál ma sral od začiatku. Ten štýl humoru mi pripadal trápny. Postavy otravné. Celkovo ten ddivný svet pôsobí nefunkčne. Jedine sem tam nejaká krvavá akčná scéna nebola zlá. Ale to je málo na to, aby som to vydržal sledovať dlhšie ako 3 diely. 2/10. ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Našľapaná adrenalínová pecka, v ktorej nechýbajú sympatický (anti)hrdinovia (Sweeth Tooth! 😍) a ktorá najväčšmi pripomína môjho milovaného Preachera. Bol som pripravený na pouhé panoptikum báječných postáv, no ono to má aj napínavý a nepredvídateľný príbeh, takže som to s chuťou zlupol za dva večery a aj to len preto, že nebol víkend. Teším sa na ďalšiu sériu, hlavne nech si drží svoje kvality. A ten soundtrack!!! ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„MLÍKAŘI NEUMÍRAJÍ STÁŘÍM… ALE KDYŽ DORUČÍM TUHLE ZÁSILKU… “  Tak mohl to bejt lepší „twist“. Né, že né… Občas je to trochu přepálený (jakože cool…), naštěstí brzy poznaj, že jen tohle by nefungovalo. Příběh odsejpá, jde o akci a krev. Takovej „Ash vs. Evil Dead“, jen z Mad Maxovskýho světa. Je to fajn, - taková píčovina... ale nevím, jestli ty 4*… Ale co, seru na to, páč se na pokračování těším!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenné videoherní sérii pro Playstation. 2.) „Klauna“ Sweet Tootha ztvárnil wrestler Joe Seanoa a namluvi – stejně jako ve videohrách, Will Arnett. 3.) Série měla 400 mil. zhlédnutí za první víkend. 4.) Thx za titule „Jan Váňa“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ne ze by to nebylo zabavny, ale trailer lakal na daleko vetsi jizdu. Je tu hned nekolik problemu. Ten nejvetsi je asi Mackie, co si budem povidat, dobrej herec to fakt neni, navic to ani neni ten typ ukecanyho cernocha, co by hlaskama tahnul celej dej, zaroven to bohuzel ani neni nejakej charismatickej cool bijec, bohuzel se tady od nej chce vsechno, aby zvladnul nejaky emotivnejsi sceny, aby zvladnul hlaskovat a aby zvladnul automobilovy honicky, bitky, prestrelky. Ani jedno z toho mu clovek zkratka neveri. K tomu tu jsou dost laciny triky, minimalne v prvnich par dilech, ke konci je to uz krapet lepsi. No a ty akce tu vlastne zas az tak moc neni, respektive vetsina byla videt v ukazkach. A posledni problem jsem mel s tim, ze tvurci neustale pomrkavaj na fanousky her, kazdou chvili tu je tak nejaky asi znamy jmeno, nejaka zrejme legendarni postava, znamy prostredi, jenze ja hry nehral a neznam, tak mi to nic nerikalo. Coz by nevadilo, jenze tvurci to delaj strasne okate, takze je vam jasny, ze se zrovna deje nejaky fanservis, jenze netusite, o co jde. Ale krome tohohle to je naprosto pohodova zalezitost, s fajn akci, jednoduchym, ale dostacujicim a svizne odsejpajicim dejem, zajimavejma postavama, solidni davkou krve a uchylaren a perfektne cernym humorem. Druhou serii bych klidne skouknul. Slabsi 4*. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedinou škvrnou na tomto seriály je to čo spomína majo007. Pre človeka ktorý nepozná hru a má záľubu v postapokalyptickom svete je toto veľmi príjemné prekvapenie, u mňa to s prehľadom prekonalo Last of Us. Epizódy so Sweet Toothom boli tými najlepšími, najhorším momenton je odhalenie kto bola rodina Johna Doea...nečakane tam v tomto prípade nemusel byť člen rodiny bielej farby pleti... ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (17)

  • Jméno John Doe (Anthony Mackie) je odkazem na řidiče auta Roadkill ze hry „Twisted Metal: Black“. (mikki089)
  • Mike (Tahj Vaughans) a Stu (Mike Mitchell) byli řidiči vozidla Hammerhead ve hře „Twisted Metal 2“. (mikki089)

Reklama

Reklama