Reklama

Reklama

Til Death Do Us Part

Trailer 1

Obsahy(1)

Poté, co se bývalá nastávající nevěsta vykašle na svatbu, musí bojovat se svým bývalým ženichem a sedmi rozzuřenými zabijáckými svědky, aby přežila noc. (mikki089)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (13)

exe. 

všetky recenzie používateľa

Ten pocit, keď si idete pozrieť film bez nejakých očakávaní a aj tie zostanú nenaplnené, hoci boli nízke. Príbeh neprichádza s ničím novým, iba s tým, čo už bolo niekoľko krát videné a so slabým spracovaním bez nejakého lepšieho nápadu a publikum by si našiel jedine pri slepých a hluchých ľuďoch zároveň. Obrovskú chybu robí už v úvode, kde sa nepracuje s postavami, ale hneď idú na vec bez toho, aby divák vedel nejaký hlbší zmysel jak konania, tak aj ich vývoja, či už nevesty alebo svedkov, ktorí ju chcú zabiť, pretože utiekla z obradu a tak ženích na ňu pošle niekoľko chlapov, aby ju zlikvidovali a to sa začne diať pár minút po tom, čo utiekla z obradu (nerátam flashbacky, ktoré boli pred tým a tí, ktorí ju majú zabiť v nich nie sú ani spomínaní). A tak dostávame obsadenie, v ktorom by nejednému ľavičákovi utkvela slza v oku - beloch, černoch, aziat a čerešničkou na torte je otrasný liliput, ktorý by vyšukal všetko, čo sa hýbe a o siláckych rečiach ani nehovorím. Silácke reči mali všetci, ale len na papieri a drsní boli asi ako 50 kiloví chlapci, ktorí omylom zablúdili do gymu, dali jeden low weight cvik bez opakovania hrajú sa na Martyna Forda. Cam Gigandet by mohol vyhrať súťaž za najhorší casting, kde sa potvrdilo, že takáto rola je pre neho priveľkým sústom a zatiaľ, čo nevesta vraždí jeho mužov, on si vo vnútri domu sám tancuje a leje do seba alkohol. Vážne. Najviac som sa tešil na gore, teda aspoň tak nejak to sľubuje plagát, ale namiesto toho sa film zmohol na kopance bez nejakej lepšej brutality, aj keď scéna s motorovkou a s nožom medzi nohami je asi to najlepšie, čo Til Death Do Us Part dokáže ponúknuť. Slabú jednu * dávam za nevestu Natalie Burn a za scénku s morovou pílou, ale za tú hodinu a pol vášho života vám to určite nestojí za to, to už si skôr pozrite Ready or Not ako tento (skoro odpadový) brak s nezmyselnými flasbackmi bez žiadneho významu, stupídnym dejom a s drevenými postavami (okrem spomínanej nevesty), kde by aj drevo zvládlo svoju rolu niekoľkonásobne lepšie. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Presne takto by to mohlo dopadnúť, keby sa Richard Gere zahľadel do nejakej inej ako do Julie a tak tá nevesta na úteku by mohla vyzerať nejako podobne, ale aj tak určite lepšie, ako tato sračka. Toto slovo sa snažím používať čo najmenej, nato sú tu iní odborníci, ale tento krát musím spraviť výnimku. Hneď som si pri tomto filme spomenul na Snehulienku a sedem trpaslíkov, lebo aj Snehulienka bola tak obletovaná a čakala na svojho princa, ako aj táto kravka. Podobných filmov je niekoľko, najznámejšia nevesta je asi s Kill billa, ale tá mala za sebou dokonalú réžiu a výpravu. Potom tu bola aj nevesta na zabitie a tá mala slušný obsahový potenciál a aj koncovú finálnu vybíjanú. Táto z toho nemala nič a to má obsah nalákal na svižnú akciu a gore efektnosť, keďže išlo o nevestu a rozhnevaných mužov. Ale okrem nezáživných a dosť často aj tupých dialogov, hereckých prehrávaní na čele s Cam Gigandetom, ktorý bol hnusný už v súmraku a tu potvrdil, že aj rola frajera, ktorý je nad vecou je pre neho veľké sústo. Myslel som si, že tato rola tam konečne niečo ukáže, keď mal toľko frajerských reči a prišiel boj a nič nedokázal a to bolo zo všetkými dudrošmi, len plno kecov a žiadny skutok. Silný hráči, ale len na papieri. Je tu aj prelínanie minulosti s prítomnosťou, ktorá bola tak hnusne nastrihaná, že som sa za tvorcov hanbil, akí sú to lúzeri. Film mal od začiatku najprv pracovať s postavami, mal najprv ukázať kto sú, prečo majú také pohnútky a nie, hned ísť do deja s tým, že ideme narobiť bububu na nejakú kravku. Preto si myslím, že už od počiatku film bol pochovaný a na toto sa pozerať skoro dve hodiny, keď už prvých päť minút som mal dosť, bolo skoro nad moje sily. Film som dopozeral, ale s patričným sebazaprením a to pozerám oveľa horšie hodnotené filmy a aj tak ma tento skoro hned od začiatku iritoval svojou tuposťou a nezáživnosťou. Potenciál by tu bol, keby sa dbalo na akčnú stránku a keby sa vymenil režisér podpriemerného  The Final Wish , tak by to možno dopadlo celkom inak. Takto to bolo len za slabú 1* a už nikdy viac ho nechcem vidieť. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Co je tohle za amatérskou sračku? Ženská se má vdávat za černocha , ale uteče ten za ní pošle 7 jeho kamarádů , aby ji přivedly ona některé zabije a oni ji chtějí taky zabít. Režisér na to šel progresivně tak, že tu máme černochy, bělochy ,  Asiata a máme tu i novinku dokonce i podělaného trpaslíka co valí sračky jak by všechny ošukal. Jeden blbeček tam většinu filmů tančí a chlastá co na tom, že mu umírají  kamarádi a ona jde i po něm mu je to šumák jeden vypadá jak Bill Cosby zamlada jen jsem čekal kdy začne říkat vtipy (nedočkal jsem se) . Ženská zde dostane několikrát přes hubu, skopnou ji z motorky ,  škrtí ji  , ale pohodička nic jí to nedělá ani kapka krve z ní nevypadne možná je příbuzná Deadpoola nevím. Ani ty vraždy to nezachrání jednoho umlátí lopatou, jednoho uškrtí, jednoho zabije motorovkou ,jednoho shodí z vyššího patra , jednoho podřízne dál si nevzpomenu Jestli chcete něco s vraždící nevěstou pusťte si klasiky Kill Billa nebo Krvavá nevěsta (2019) či The Russian Bride (2019) a neztrácejte s touto sračkou čas. 5 procent za motorovku  a nůž mezi nohama. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Už podle hnusně "rozverné" hudby při prvních záběrech mi bylo jasné, že tohle žádný echt thriller nebude, spíš groteska nebo fraška. A taky že jo. Příběh je sice dobrý, coby látka pro béčkový scénář dokonce skvělý materiál a nepochybuju, že leckterý schopný rejža (na způsob mladého Tarantina) by podle něho dokázal natočit slušný biják. Ale Tarantino by mužské role určitě neobsadil takovými zoufalci, jako byl třeba gigantický gigatrapák Gigandet v roli gigatrapného svědka, nebo nějaký nijaký nevýrazný zulukafr v roli ženicha, kterého mohl dát do páru s Natálií opravdu jen výjimečně vypatlaný jedinec. Filmovými klady je pár vcelku vtipných i pohledných rubaček, ve kterých si subtilní křehotinka maže na chleba stokilové chlápky, nebo ladné a zkušené špulení a vrtění nevěstinou pěknou hubenou zadnicí. Jo a mimochodem motorová pila bez řetězu neřeže, pitomci ze štábu mohli na lištu nasadit aspoň nějakou atrapu. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Že je to primitívne, to by snáď ani nikoho nemalo prekvapiť. Čo mi ale vadí, je tá nezábava, ktorú snímok ponúka, pričom v rámci nejakého home invasion žánru, v ktorom by mohlo a malo dochádzať na nejaké to gore a originalitu násilie, tu stačia prevažne kopance. Ako kraťas by to možno fungovalo, ako 90 minútový počin, je toto čistá strata času. Teda až na malú scénku s motorovkou .. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama