Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (771)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Perfektní komedie s Adamem Sandlerem a Drew Barrymore. Drew přišla po automobilové nehodě o krátkodobou paměť. Takže už celý rok prožívá ten samý den. A protože bydlí na Hawai, tak to ani nepozná. Sandler se ji pokusí sbalit, ale nemá to lehké. Zase má výhodu v tom, že má pokusů, kolik chce. A nakonec se mu to samozřejmě podaří, i když paměť se jí nevrátí... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU THINK YOU CAN COME TO THIS ISLAND AND EAT OUR PINEAPPLES?" ----------- Jedna z komédií, ktorá ťa jednoducho prinúti s hrejivým pocitom na srdci spomínať na tie staré dobré komédie, bez vykurv*ného infantilného humoru s cieľovkou pre 15 a menej. Tak rýchlo, ako spoločnosť upadá, staršie diela dozrievajú a dávajú divákovi možnosť ceniť si ich oveľa viac. Originálny nápad, práve v tomto žánri, nebolo jediné, čo päťdesiatka ponúkla. Bol tu ešte jeden z tých lepších Schneiderov, Sandlerov, upokojujúce, harmonické ostrovné prostredie, k tomu prislúchajúci výber skladieb a úplne vynikajúci koniec, ktorý sa ale vážne predvídať nedal. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

O dost lepší, než cokoliv z toho, co dosud Adam Sandler nebo Rob Schneider "vypotili", přesto stále jen na 3 hvězdičky (no, možná s přivřením obou očí na tři a půl). Musím každopádně přiznat, že některé scénky z tohoto spektáklu mě navýsost pobavily, na druhou stranu se i zde vyskytovaly hluché body. Za zmínku z těch povedenějších scén stojí (překvapivě) asi tak polovina z těch, v nichž vystupuje Rob Schneider, pak i některé "balicí" se Sandlerem (třeba tučňák na silnici, nebo smluvené přepadení), nebo některé scénky s mrožem. Ale tu úvodní "mroží", tedy její zakončení si pro změnu tvůrci odpustit mohli. Jinak se přiznávám dobrovolně a bez mučení, že Seana Astina, alias Samvěda Křepelku jsem poznal až podle závěrečných titulků. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Zhruba ve 47. minutě ukazuje Marlin Whitmore (Blake Clark) Lucy (Drew Barrymore) fotky z nehody. Na fotce je vidět, že při poranění hlavy měla vyholený kus hlavy. Je zvláštní, že by to nebylo vidět a Lucy by nebylo vůbec divné, že má na čtvrtině hlavy vlasy dlouhé cca 10 cm, když rostou průměrně 1 cm za měsíc a film je zasazen do doby 1 rok po nehodě. (veronikajel)
  • Kvôli vysokým nákladom na natáčanie mimo štúdiovej zóny sa niektoré interiérové ​​scény (napríklad vo vnútri rezidencie Whitmoreovcov) natáčali na scénach v Los Angeles, ktoré boli zariadené tak, aby vyzerali ako na Havaji. (Arsenal83)
  • Na začátku, kdy ženy vypráví, jak se seznámili s Henrym (Adam Sandler), si zahrála postavu zubařky manželka Adama Sandlera Jackie Sandler, a ženu, která sedí v křesle, si zahrála manželka režiséra Petera Segala Linda Segal, která je ve skutečnosti zubařkou. (veronikajel)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama