Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajomne krásna a sexuálne vyzývavá Catherine (Theresa Russell) má rada osamelých milionárov a ešte radšej ich peniaze. Najprv si niektorého vyhliadne, zvedie ho a onedlho po šťastnom sobáši ho otrávi jedom, ktorý nezanecháva stopy. Dedičstvo jej potom spadne do lona! Počet záhadne zosnulých milionárskych manželov v krajine podozrivo stúpa, čo neunikne pozornosti polícii. Šikovná federálna vyšetrovateľka Alex Barnesová (Debra Winger) odhalí, že za tajomnými menami vdov Marielle, Margaret alebo Renée sa skrýva jedna jediná osoba. Catherine, žena mnohých tvárí a mien, je stále na slobode a poľuje na svoju ďalšiu obeť. Policajtka Alex ešte netuší, že sama sa ocitla v smrteľne nebezpečnom pavúčom objatí Čiernej vdovy! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (35)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vyborny film o tom, ako nymfomanka Theresa Russell sa snazi dostat bohatych milionarov do postele za ucelom sexu, nasledne ich zoznami so zubatou. Policia sa do toho postupne vlozi, film ma vybornu reziu Rafelsona, a okrem Theresy Russell som si vsimol aj Hoppera - v 80. rokoch to bol teda hodne obsadzovany herec. Ja ho nemusim, ale myslim, ze hrat vedel : 75 % ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý thriller s výborne budovanou atmosférou, ktorý však dopláca na odfláknutý scenár. Okrem vbornej hudby Michaela Smalla s výdatnou podporou produkcie sa na atmosfére podieľajú aj perfektné herecké výkony najmä hlavných ženských postáv. Aj Debra Winger aj Theresa Russell dávajú svojim postavám charizmatický a uveriteľný prejav. Príbeh sa však odohráva skokovo a nedáva priestor rozvinúť do hĺbky vzťahy postáv. Takže čierna vdova v jednej scéne plánuje svoju obeť, v ďalších dvoch ju spozná a zbalí no a v tretej už sú manželia. Týmto tempom by za film stihla zabiť nie troch ale 10 manželov. Kazí jej to však vyšetrovateľka Alex Barnes so svojím pátraním. Ale aj jej pátranie podlieha zázračným skokom. Takže v jednej scéne sa vydáva pátrať po čiernej vdove a v nasledujúcej ju už "náhodou" stretáva a okamžite spoznáva. Pokiaľ vás takýto postup neotrávi, užijete si príjemné napätie až do samého konca. 70% ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Dívčí souboj, kdy Theresa Russel se vdává za bohaté muže, kteří pak náhle umírají a Debra Wingerová se jí v to snaží zabránit. Slavný osmdesátkový krimi thriller s aurou erotiky ( což je z dnešního pohledu směšné ) po kterém v historii zůstal hlavně ten slavný název. protože jinak to dost zestárlo. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Patologická vraždící, ziskuchtivá posedlost "černé vdovy" měla dle autorů roznítit thrillerový psychologický duel s neodbytnou, (jí) posedlou vyšetřovatelkou. Ve skutečnosti, i přes dobré (a šik) herečky a slušné dialogy, jen tak zlehka čeřila hladinu bezvýrazné kriminálky, přičemž vzala šmahem hlavně rádoby dramatické, až bolestivě předpokládatelné "napálení" v závěru. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Absolútny súhlas s užívateľom “misterz”. Ten námet je síce slušný, no obsahovo je “Čierna vdova” ako prázdna nádoba. Človek dúfa, že sa vzhľadom na zaradenie do thriller žánru, dočká nejakej atmosféry, možno premyslených zvratov, nečakaného rozuzlenia, no v konečnom dôsledku sleduje romancu v trojuholníku, ktorá plynie bez výraznejšieho zásahu do deja. Ja osobne som tiež trochu sklamaný, dúfal som v niečo iné, no tak nejak som si predsa len myslel, že to nebude žiadna sláva. Ale taký je život 🙂 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Do hlavní role autoři zvažovali obsazení Cher, avšak ta odmítla. (Streeper)

Reklama

Reklama