Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomov profesor histórie má čoraz väčšie podozrenie, že kamarát jeho deda zo starej fotografi e a Tom je tá istá osoba. Tom sa čoraz viac zbližuje s Klárou a rieši svojich vlastných démonov. Jeho sestra Lucia začína znova zabíjať, čo je proti pravidlám a napriek zákazu otca sa snaží oživiť Golema... (Voyo)

Recenzie (8)

Petra321 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začína sa to zlepšovať. Stále veľmi predvídateľné, ale aj napriek tomu sa pri pozeraní nenudím. Vedma nie je ani zďaleka dokonalá a pravdupovediac, má veľa múch, no postupne prichádzajú nové odhalenia, ktoré dej vylepšujú. Adam v tejto epizóde prekvapil, rovnako ako aj Tom. Teším sa, čo seriál ešte prinesie a verím, že koniec pre mňa bude prekvapením. ()

quokam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uff. Doba hajeni konci. Ideologicka nalejvarna postoupila na novou uroven (victomizace obeti, za vse zle si muze clovek sam), koruna nasazena intergalagktickym bojovnikem z doby Atalntidy. Kdyz Dusek rika sve ezoreci sam za sebe, je mnohem prirozenejsi a duveryhodnejsi, nez kdyz hraje toto. Dej se posouva ala Ulice hlavne skrze rozhovory, jako pejsek a kocicka vari dort, tak scenariste bez ladu a skladu hazou do pribehu nove a nove postavy. Hm. 10 proc jenom za Annet x, jinak nic. 1/10. ()

Reklama

tween3r 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I když se to začíná trochu zlepšovat, pořád vidím plno chyb a linka se "staršími" mi prostě přijde nadbytečná. Zbytečně se řeší ezoterika a nějaký hlubší psychologický poslání, místo abychom dostali funkční young adult sérii o pár postavách s nějakým uceleným příběhem. Seriál má mít 6 dílů a já vůbec nemám pocit, že to někam směřuje. Fakt promarněný potenciál. ()

Sophi 

všetky recenzie používateľa

Petra321 ako to myslite, ze aj Tom prekvapil? Ako ja som si vsimla vsetko to co sa dialo okolo neho, prislo mi miestami akoby bojoval sam so sebou, ale nejako mam pocit, ze mi unika pointa toho celeho 😂 Ale naozaj vyborny fantasy serial, strasne sa mi paci. Zatial pre mna najlepsie fantasy ake som kedy videla 🫶 ()

2000_2009 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Parádny serial a prvé Česko-Slovenské fantasty. Na to že fantasty tu ešte nikto netočil, toto móže spolahlivo konkurovať Hollywood ( trochu preháňam ). Vyrovnaný dej, zaujímavá zápletka, a neokukané 2 protipóly ( Alchymisti a Bytosti Svetla ). 3 časť bola je super bude zvedaý na 4 a 5, finále bude podla mňa velkolepé vo vsetkých smeroch a ohladoch. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama