Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nádherný strážny pes Buck žije rozprávkovým životom v Kalifornii v dome sudcu Millera. To však len do chvíle, kým Bucka neukradnú a nepredajú obchodníkovi so psami, ktorý mieri na Aljašku. V časoch Zlatej horúčky totiž zlatokopovia platili za dobré psy stovky dolárov. Buck nie je len rozumný, ale aj silný a húževnatý, takže dokáže prežiť aj v tuhých mrazoch a dokonca víťaziť, hoci ho to niekoľkokrát takmer stálo život. Aj bohatý John Thorton sa rozhodne zmeniť svoj život a odíde za svojím šťastím na Aljašku. Tam spozná nielen Bucka, ale aj Indiána Charlesa. Všetci traja spoločne prežijú mnohé dobrodružstvá... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

retrix

retrix (hodnotenie, recenzie)

Zpracování slavné knihy mně nepřišlo až nějak bombastické. Neslané nemastné, žádné emoce, jen strohý děj natočený z pohledu Bucka. London kladl důraz na zvýraznění individualit hlavních postav, což v tomto filmu není moc vidět.

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Kto videl najprv tento filmík, ktorý je o 4 roky starší, musí uznať, že toto je slabota. Nezachranuje to ani Hauer, ktorý sa prída asi v polke filmu. Od slbšej hudby, p priemerné spracovanie prostredia a divočiny, po otrasný komentár po celú dlžku filmu, ktorý mi otvarál nožík vo vrecku. Oproti zmienovanému filmu má iba lepšiu prácu zo zvieratami, i keď hlavný hafo je dost škaredý :) Hodnotenie: 50% 

Reklama

Reklama