Reklama

Reklama

Někdo vydírá CIA tím, že vraždí zahraniční novináře a vytváří dojem, že je za to zodpovědná sama agentura. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (28)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zedník bol kedysi celkom dobrý hokejista, no a Eckhart tu nevyrovnáva ani tomu zedníkovi, nie to ešte agentovi 007, ktorého sa snaží napodobiť. No a Nina NeMocDobre ako profesionálna zabijačka? Tomu nikto neuverí ani po dvoch litroch rakije. 🍸 ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Vím, že to má být odpočinkový akčňák, ale Zedníka jsem viděl těsně po Včelaři se Stathamem. A tohle je o několik stupňů níže. Akce velice slušná, ale vůbec nefunguje chemie mezi všemi postavami. Všechny postavy mimo Vaila se chovají naprosto nelogicky. A ten konec potom, co zastřelili krtka, byl fakt hodně divný. ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

To tu fakt niekto plače, že sa z Eckharta pomaly ale isto stává “hviezda” nenáročných a tupých béček/céček...?! Preboha živého, a kedy bol áčkovým hercom?! Mňa skôr zamrzí réžia Renny Harlina - tak tu sa už môžeme baviť o páde do hovien. Na jeho remake The Strangers som už radšej ani neni zvedavý... ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slabšie tri hviezdy z úcty k niekdajšiemu veľkému menu Rennymu Harlinovi a samozrejme sympaťákovi Aaronovi Eckhartovi, ostatní boli do počtu. Jasné, na The Beekeepera sa to neťahá ani z kilometrovej diaľky, ale profesné skúsenosti Rennyho sa stále dajú poznať, nie je to ultralacné céčko, len lacnejšie béčko, ale na ospalý večer alebo poobedie na jedno pozretie fajn, napr. súboje neboli od veci, dostali sme aj nejakú tú krv, výprava bola slušná, nesťažujem sa. možno by si to zaslúžilo silnejšie dve hviezdy, ale budem zmierlivý, keďže to má všeobecne slabé hodnotenie. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Harlin nenatočil dobrý film od Cliffhangera a z Eckharta se pomalu ale jistě stává “hvězda” nenáročných a tupých béček/céček. Pokladač cihel sice není v rámci žánru to nejhorší co kdy vzniko, nicméně žádnou velkou zábavu nenabídne. Komu ale nevadí si k žehlení nebo jakékoliv jiné činosti pustit Bonda z Wishe, tak v tomhle případě nesáhne vedle…40% ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Film bol ohlásený už v auguste 2011, pričom hlavnú úlohu a produkciu mal mať Gerard Butler. V januári 2022 bolo oznámené, že Eckhart bude mať hlavnú rolu, pričom Butler ostane v produkcii. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Solúne v Grécku v marci 2022. Natáčanie potom prebiehalo vo filmových štúdiách Nu Boyana v Bulharsku a na rôznych miestach v Grécku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama