Reklama

Reklama

Kdo se směje teď

Trailer 2

Komika Berta Kreischera, uneseného ruskou mafií, pronásledují vzpomínky na opilecký studentský výlet... Bert čelí rodinné krizi a znovu se setkává se svým dlouho ztraceným otcem. Náhle se však objeví přízrak z jeho alkoholem prosáklé minulosti: vraždící gangster, který je odhodlán unést Berta zpět do jeho vlasti, aby tam odčinil své zločiny. (HBO Max)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (25)

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Berta Kreischera a jeho stand-upy vôbec nepoznám a poster vyzerá ako cover z videokazety Intersonicu. Ale dal som tomu šancu a bol vcelku príjemne prekvapený. "Mašina" je fatty sympaťák (s ceckami, čo mu nezabudne pripomenúť každý záporák vo filme), čo sa snaží dať svoj život do cajku, ale dobehne ho opilecký rauš v mladosti. Síce sa nechytáte za bránicu, ale humor prekvapivo funguje, žiadne trapárny, Akcia nie je prepálená, ani to nevyzerá lacno a keď si k tomu ešte prirátate pár gore scénok a fajnový soundtrack, vyjde vám z toho pohodovka jak vyšitá (určite o dve triedy lepšia, než nedávna De Nirova About My Father, kde sa tiež riešia "daddy issue"). ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Spíš jednorazová akčná komédia v kontextu „brainwash“, v hlavnej roli zo známym stand-up komikom Bertom Kreischerom. Zachytenie vzťahu otca-syna je miestami bagatelizované. Vo vedľajšej roli viac dominuje Iva Bacic ako (na konci) rozspeedovaný Mark Hamil (jeho niektoré scény a vtipy sú občas vedľa). Film, ktorý (aj keď sa to nezdá) nemieri vyššie – chce vás len odpojiť po ťažkom dni. P.S.: „Help me f*****g Lenin.“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

majec4 

všetky recenzie používateľa

Celkom vtipná, poriadne  za vlasy pritiahnutá komédia, ktorá mi spríjemnila večer. Miestami to bolo poriadne divoké a nemôžem sa ubrániť pocitu, že naposledy som takto fungujúcu "ozaj komédiu" videl možno v roku 2001. Hamill bol skvelý, takého fotríka by som fakt nechcel. Dej bol pekne vysvetlený, páčili sa mi dve dejové linky (minulosť vs. súčasnosť). Ruskej mafiánke sa po čase dalo fandiť a stvárnili s Bertom super dvojicu v zločine. O chlapovi som do filmu nepočul, takže táto reklama na neho splnila účel. Možno si aj nejaký špeciál pozriem, lebo vo filme jeho fórky na mňa fungovali dosť často. ()

JirkaLexa 

všetky recenzie používateľa

Super zábavná a akční komedie, která si tak trochu dělá srandu i z ruSSké nátury, což to ještě povyšuje. Pořád se něco děje a nenudíte se. Nerozumím proč to má pouze lehce přes 50 %, většina lidí jsou prostě diletanti hodnotící komedie nebo třeba i horory měřítkem oskarových dramat a mimožánrově porovnávají jablka s hruškami. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšej dobe skvelá, odľahčená  a uletená americká komédia. Ktorá si dokonca neberie ani servítky pred ústa, nehrá sa na nič viac ako je, nadáva sa tam pomerne často a nie sú tam na silu žiadne lgbt veci. Prvá polka mi na začiatku prišla nevtipné ale ako plynul čas tak som sa dosť dobre bavil. Scéna vyťahovania úlomku z nohy je topka, tak isto ako aj celá Igorova dedina. Bert mi sadol na výbornú, Hamill potešil ale čo chválim najviac je Iva Babič. Tá že má 47 ? Presne tá drsná ženská postava, ktorej to veríte a ktorá sa tam ohromne hodí, aby dopĺňala vtípky Berta. Dokonca aj správne akčné. Solídne 4*. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (8)

  • Bertovu skutočnú manželku LeeAnn Kreischer možno vidieť na začiatku filmu ako mamu na párty, s ktorou si Bert (Mark Hamill) nerozumie. (Arsenal83)
  • Bert Kreischer a Mark Hamill si počas nakrúcania veľmi dobre rozumeli. Hamill často rozosmial Kreischera tým, že hovoril ikonické repliky svojej postavy Luke Skywalkera "obohatené" o vulgarizmy. (Arsenal83)
  • V pôvodnom príbehu, ako ho rozprával Bert Kreischer vo svojom standupe, sa prvý aj druhý ruský mafián volal Igor. Vo filme sa druhý volá Fedor (Aleksandar Sreckovic). Meno bolo s najväčšou pravdepodobnosťou zmenené, aby sa odstránil zmätok medzi postavami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama