Reklama

Reklama

Requiem

Krátkometrážny / Horor
Veľká Británia, 2021, 25 min

Obsahy(1)

Píše sa rok 1605 a Evelyn (Bella Ramsey) sa zapája do hry mačky s myšou proti svojmu otcovi ministrovi Gilbertovi (Simon Balcon), aby mohla byť s Mary (Safia Oakley-Green), ženou, ktorú miluje. A to všetko na pozadí čarodejníckych procesov. (Arsenal83)

Recenzie (3)

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to byla dobrá sračka. Britové se už úplně posrali a stejně jako Američani rádi přepisují své dějiny a zobrazují historické osobnosti úplně jinak, než tomu skutečně bylo. Jen aby se zalíbili dnešnímu zvrácenému trendu. Když už můžou mít ve filmech a seriálech černou královnu, černé rytíře kulatého stolu, teplé prince tak proč ne lesbičky v době pálení čarodějnic. Rád bych pochválil alespoň jednu věc na tomto snímku, ale i ty herecké výkony za moc nestáli. Jedno upálení v závěru už to moc nezachránilo. A jde se blejt velebnosti… ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ku komentáru Trevora netreba nič dodávať, snáď len to, že nech novodobí pokrokári už nechajú povinne spáliť dejepisné učebnice, pretože v nich sú samé bludy a oni objavili novú pravdu, kedy pred 400 rokmi sa na anglických dedinách riešili medzirasové lesbické vzťahy. Účelom snímku je len zapáčiť sa modrenému progresu, získať nejakú super LGBT cenu a postaviť tých vybraných ľudí do večnej roly obete. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

V roku 1605, počas ktorého sa územie dnešnej Veľkej Británie len tak hemžilo afroameričanmi a na ostrovoch žili všetci občania bielej spodiny v strachu o svoje životy sa Evelyn (Bella Ramsey) dcéra pastora, jediná beloška v celej osade Mestečko South Park zamiluje do afroamerickej kamarátky Mary. Napriek tomu že sa jej otec, afroamerický rasista spojí so všetkými zlými buubu ujami svojej rasy a snaží sa ju vydať za chlapca ona naďalej pokračuje vo svojom lesbickom vzťahu k Mary a keď bububu zlý pastor, uctievajúci Islám salam krája ju pristihne s Mary, rozhodne sa ju úpaliť na hranici :-D :-D :-D no a neoliberálna agitka dostala na frak, každému s IQ nad bodom mrazu je jasný značný ironický podtext a obrátený dej, na túto agitku sa nechytajú ani Protokoly Siónskych mudrcov, Mein Kampf či Manifest komunistickej strany Marxa s Engelsom. V šortke ALTER na youtube kanáli sa objaví jedna v ktorej tvrdia že Bella Ramsey nás opäť v tomto kraťasi rozplakala. To hej, a ešte ako. Viac nás rozplakal už iba jej slovenský dabing v Last of Us... ()

Reklama

Reklama