Reklama

Reklama

Requiem

Krátkometrážny / Horor
Veľká Británia, 2021, 25 min

Obsahy(1)

Píše sa rok 1605 a Evelyn (Bella Ramsey) sa zapája do hry mačky s myšou proti svojmu otcovi ministrovi Gilbertovi (Simon Balcon), aby mohla byť s Mary (Safia Oakley-Green), ženou, ktorú miluje. A to všetko na pozadí čarodejníckych procesov. (Arsenal83)

Recenzie (3)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ku komentáru Trevora netreba nič dodávať, snáď len to, že nech novodobí pokrokári už nechajú povinne spáliť dejepisné učebnice, pretože v nich sú samé bludy a oni objavili novú pravdu, kedy pred 400 rokmi sa na anglických dedinách riešili medzirasové lesbické vzťahy. Účelom snímku je len zapáčiť sa modrenému progresu, získať nejakú super LGBT cenu a postaviť tých vybraných ľudí do večnej roly obete. ()

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to byla dobrá sračka. Britové se už úplně posrali a stejně jako Američani rádi přepisují své dějiny a zobrazují historické osobnosti úplně jinak, než tomu skutečně bylo. Jen aby se zalíbili dnešnímu zvrácenému trendu. Když už můžou mít ve filmech a seriálech černou královnu, černé rytíře kulatého stolu, teplé prince tak proč ne lesbičky v době pálení čarodějnic. Rád bych pochválil alespoň jednu věc na tomto snímku, ale i ty herecké výkony za moc nestáli. Jedno upálení v závěru už to moc nezachránilo. A jde se blejt velebnosti… ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

V roku 1605, počas ktorého sa územie dnešnej Veľkej Británie len tak hemžilo afroameričanmi a na ostrovoch žili všetci občania bielej spodiny v strachu o svoje životy sa Evelyn (Bella Ramsey) dcéra pastora, jediná beloška v celej osade Mestečko South Park zamiluje do afroamerickej kamarátky Mary. Napriek tomu že sa jej otec, afroamerický rasista spojí so všetkými zlými buubu ujami svojej rasy a snaží sa ju vydať za chlapca ona naďalej pokračuje vo svojom lesbickom vzťahu k Mary a keď bububu zlý pastor, uctievajúci Islám salam krája ju pristihne s Mary, rozhodne sa ju úpaliť na hranici :-D :-D :-D no a neoliberálna agitka dostala na frak, každému s IQ nad bodom mrazu je jasný značný ironický podtext a obrátený dej, na túto agitku sa nechytajú ani Protokoly Siónskych mudrcov, Mein Kampf či Manifest komunistickej strany Marxa s Engelsom. V šortke ALTER na youtube kanáli sa objaví jedna v ktorej tvrdia že Bella Ramsey nás opäť v tomto kraťasi rozplakala. To hej, a ešte ako. Viac nás rozplakal už iba jej slovenský dabing v Last of Us... ()

Reklama

Reklama