Reklama

Reklama

Moja jediná túžba

(festivalový názov)
  • Česko Má jediná touha (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Už jste někdy byli ve striptýzovém klubu? Určitě jste to chtěli alespoň jednou zkusit, ale neodvážili jste se. Tento film vypráví příběh té, která si troufla. (Cinemax)

Recenzie (4)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Umelecký striptíz“ – aspoň nejakým podobným štítkom sa snaží Lucie Borleteau predať tretí film, ktorý natočila. Je pravdou, že prostredím nie je bar. Je pravdou, že nie sú tu opilci a striptíz je vždy spojený s nejakým príbehom, prípadne scenárom, ale stále to má nemalé spojenie s klasickým striptízom. Do konca výsledok je viac odvážnejší, miestami hraničiaci so soft pornom. Do takého prostredia prichádza Manon aka Aurore, ktorú láka tento svet a chce v ňom pracovať. A je to vidieť, že má rada to, čo robí a to so všetkými (ne)výhodami a (ne)možnosťami. V centrom pozornosti je však spíš zachytenie milostného vzťahu medzi ňou a ďalšou „umelkyňou“, menom Mia. Film plynie pomaličky a príbeh je vedený tak, že dokáže udržať pozornosť diváka (napr. veľmi silná spoločnosť žien pracujúcich v „divadle“). V tom samozrejme má prsty aj pomerne veľký počet nahých (prípadne erotických) scén. Škoda, že posledná tretina filmu nie vypracovaná lepšie a detailnejšie. Odvážny film, v ktorom herečky dokážu v erotických scénach fungovať bez nejakých problémov. P.S.: Veľmi by ma zaujímalo, že kedy a prečo sa Aurore naučila japonský jazyk. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě zaujalo, celé je to pojaté že striptýz vlastně může být fajn. A ženy si tam plní svoje touhy a zároveň je to slušně živí. Jako drama bych tohle neviděl spíš jako příběh o tomhle povolání a lidech kolem. O tom kam až jsou schopni zajít a některé neváhají dělat i sex. Ve filmu zaujme i hodně nahoty. Mě to bavilo a hlavně proto že i když dvě ženy vzplanou láskou k sobě, tak spolu neskončí, ale každá skončí s chlapem. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Akože, raz by som vstupil do toho klubu. Nič, načo by som sa tam chodil pozerať zas a znova. A súkromné príbehy dvoch kurev, teda pardón, ony sú tanečnice a ešte k tomu teplé, ma nezaujímajú. Obligátna jedna za dostatok ceckov. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama