Reklama

Reklama

Moja jediná túžba

(festivalový názov)
  • Česko Má jediná touha (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Už jste někdy byli ve striptýzovém klubu? Určitě jste to chtěli alespoň jednou zkusit, ale neodvážili jste se. Tento film vypráví příběh té, která si troufla. (Cinemax)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (4)

cariada 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě zaujalo, celé je to pojaté že striptýz vlastně může být fajn. A ženy si tam plní svoje touhy a zároveň je to slušně živí. Jako drama bych tohle neviděl spíš jako příběh o tomhle povolání a lidech kolem. O tom kam až jsou schopni zajít a některé neváhají dělat i sex. Ve filmu zaujme i hodně nahoty. Mě to bavilo a hlavně proto že i když dvě ženy vzplanou láskou k sobě, tak spolu neskončí, ale každá skončí s chlapem. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Umelecký striptíz“ – aspoň nejakým podobným štítkom sa snaží Lucie Borleteau predať tretí film, ktorý natočila. Je pravdou, že prostredím nie je bar. Je pravdou, že nie sú tu opilci a striptíz je vždy spojený s nejakým príbehom, prípadne scenárom, ale stále to má nemalé spojenie s klasickým striptízom. Do konca výsledok je viac odvážnejší, miestami hraničiaci so soft pornom. Do takého prostredia prichádza Manon aka Aurore, ktorú láka tento svet a chce v ňom pracovať. A je to vidieť, že má rada to, čo robí a to so všetkými (ne)výhodami a (ne)možnosťami. V centrom pozornosti je však spíš zachytenie milostného vzťahu medzi ňou a ďalšou „umelkyňou“, menom Mia. Film plynie pomaličky a príbeh je vedený tak, že dokáže udržať pozornosť diváka (napr. veľmi silná spoločnosť žien pracujúcich v „divadle“). V tom samozrejme má prsty aj pomerne veľký počet nahých (prípadne erotických) scén. Škoda, že posledná tretina filmu nie vypracovaná lepšie a detailnejšie. Odvážny film, v ktorom herečky dokážu v erotických scénach fungovať bez nejakých problémov. P.S.: Veľmi by ma zaujímalo, že kedy a prečo sa Aurore naučila japonský jazyk. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Akože, raz by som vstupil do toho klubu. Nič, načo by som sa tam chodil pozerať zas a znova. A súkromné príbehy dvoch kurev, teda pardón, ony sú tanečnice a ešte k tomu teplé, ma nezaujímajú. Obligátna jedna za dostatok ceckov. 1 z 5 ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama