Reklama

Reklama

Nezvedej to

(seriál)
  • Veľká Británia Don't Pick Up the Phone (viac)
Veľká Británia, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 42–57 min)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o vyšetřování telefonátů, při kterých podvodník přesvědčil manažery fastfoodů po celých USA, aby až příliš důkladně prohledávali svoje zaměstnance. (Netflix)

Recenzie (7)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Toto by nemohol byť hraný film, lebo by to každý sprdnul za příliš do absurdna vyhrotenú zápletku. Lebo na prvý pohľad je to fakt príliš uletený bizár, aby to mohla byť pravda, no na druhú stranu to veľmi názorne dokazuje relevanciu Milgramových laboratórnych pokusov v praxi. Ako väčšina Netflix dokumentov, je to tradične o tretinu dlhšie, než by sa patrilo, ale takáto názorna prehliadka ľudskej naivity a zároveň fascinujúci dôkaz o našej zažitej podvedomej krotkej poslušnosti voči autoritám, to sa len tak nevidí. Takže napriek repetitívnosti sa tento "sociálny experiment" dá v pohode dopozerať aj bez rýchloposuvu. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Psychopatický kreatívec hýriaci vtipmi donútil neplnoletých ľudí nahých skákať v McDonalde pred manažérmi. Krása! Opäť sa ukázalo, že život môže byť absurdnejší, ako filmy štúdia A24. V tomto prípade vďaka mentálne zaostalým Američanom. Kto normálny uverí, že na druhom konci telefónnej linky je policajt, ktorý vám káže urobiť telesnú prehliadku neplnoletej zamestnankyne, prípadne ju vytrieskať po holom zadku, prípadne jej odobrať telesné tekutiny, či donútiť ju skákať nahú, aby z nej vypadla 50. dolárová bankovka, ktorú vraj ukradla? Iba debil. Čiže v McDonalde im okrem upchatia artérií a monštróznej obezity hrozí aj sexuálne zneužitie manažérmi a ZDANLIVO falošným policajtom cez telefón. Tlieskam! ()

kingpsch 

všetky recenzie používateľa

Toto je tak neuveritelne absurdne ,este par rokov do zadu by som tvrdil ze je to mozne iba v matke tej spravnej demokracie,ale tym ako hlupneme som si taky isty uz neni! Dokument je skor zaujimavy inak obsahovo je na hrane priemeru ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama