Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Alex Cross (Morgan Freeman) vyšetruje mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad: z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová (Mika Boorem)! Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel... Spočiatku sa Alex skutočne nemá čoho „chytiť“, hoci vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka - napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok pred ním! Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (200)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul "Ako pavúk" (Along Came a Spider) je americko-nemecko-kanadský koprodukčný film, ktorý v roku 2001 natočil novo zélandský režisér Lee Tamahori a v hlavnej úlohe sa objavil afro-americký herec Morgan Freeman. Vskutku globálna spolupráca. Je to klasický šablonovitý thriller, ktorý zbehlého diváka určite nezaskočí predvídateľnými dejovými zvratmi, ale na jedno pozretie je to celkom znesiteľné. Trocha však pochybujem o tom, že obsadiť Morgana Freemana do hlavnej úlohy bola dobrá voľba. Z môjho uhla pohľadu nemá na to, aby bol ťahúňom v takto ladenom akčnom krimi thrillery. *** ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Obvyklý model s psychopatem, policistou co má šrám na duši a uneseným dítětem tady příliš nefungoval. Největší problém vidím v tom, že to bylo takové nijaké. Freeman se toho zúčastnil bez valného zájmu, představitel magora taky nebyl příliš přesvědčivý a Monica Potter mi zrovna moc nesedla. navíc závěrečný zvrat člověk vytuší celkem brzy, takže nějaké překvapení se nekoná.Chybí atmosféra, napětí a tempo je spíše uspávací. Nemůžu říct, že je to totální černočíslová sračka, to zase ne, ale lepší označení, než lehce podprůměrná těžká rutina mě nenapadá. 35% ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky hralo tomuto filmu všetko do karát - spoľahlivý Morgan Freeman, úspešný a obľúbený prvý diel, vychvaľovaná knižná predloha, ale všetko išlo do čerta kvôli nezáživnému scenáru plnému šialene idiotských nápadov (hlavne zoomovanie na fotku, ktorým sa človek dostane do živého vysielania kamery) a stupídnych šokujúcich zvratov. Ešte aj ten Freeman vyzerá znudene. Slušné produkčné hodnoty to nezachránia. 4+/10 ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +zápletka, dějivé zvraty, občas napínavé, Mika Boorem -téměř bez hudby a bez zvuků, český dabing, některé dialogy/// Místy zajímavá detektivka. Nic víc, nic míň. Špatné technické zpracování. Tváří se to spíše jako levný televizní film./// Celkem 51%/// ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

nie tak prekombinovane ako by sa dalo zdat podla komentov, ale stale dost pritiahnute za vlasy. freeman sa snazi a tamahori vie ako pridat stavu i scenam kde sa nic nedeje, ale to je asi tak vsetko dobre na tomto prirastku do serie s alexom crossom (co je skoda lebo morgan mi pride o dost lepsi ako tyler perry...). ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (15)

  • Historický odkaz - Keď Alex (Morgan Freeman) obdivuje pušku v dome Jezzie (Monica Potter), ona mu povie, že jej otec ju vyhral v pokri, keď mal na ruke esá a osmičky. Alex hovorí, že ide o "ruku mŕtveho muža.", čo je odkaz na legendu, podľa ktorej Divoký Bill mal tieto karty (konkrétne čierne esá, čierne osmičky), keď bol v roku 1876 zavraždený. (Arsenal83)
  • V knižnej predlohe sú hlavné postavy Alex Cross a Jezzie Flanagan milenci. (elanius)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (viac)

Reklama

Reklama