Reklama

Reklama

Battle for Saipan

Trailer 1

Obsahy(1)

7. júla 1944 bola nemocnica americkej armády na vzdialenom ostrove Saipan prepadnutá japonskými silami počas neľútostného útoku. Osamelý zdravotník (Casper Van Dien), porazený a obkľúčený nepriateľom, nasadí všetko, aby odviedol skupinu zranených bojovníkov do bezpečia. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

mdf odpad!

všetky recenzie používateľa

No dlouho už jsem neviděl takovouhle nízkonákladovou sračku,která se odehrává v jednom baráku a je úplně o ničem. Digitální střílení a šikmooký se najednou neumějí prát, No děs. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Akurát archívne zábery na konci stáli za to. Inak to vyzeral ako nepodarený Rambo zo sekáča. Vôbec z toho nesálala atmosféra skutočnosti. ()

Reklama

LEFTFLANK odpad!

všetky recenzie používateľa

Pamätám si druholigové vojnové braky ako Prežili sme Ardeny (2003)  alebo  Zrodenie hrdinov (2013)  ale aby mal niekto tak veľa odvahy a rozhodol sa ísť s asi nulovým rozpočtom točiť film o vojne je des. To je akoby niekto chcel robiť scifíčko a akurát si stiahol free verziu 3D renderingu. Huráá do toho. Dalo by sa povedať, že je to tak zlé až je to smiešne, ale keď si pomyslím čím si ľudia v tých bitkách prešli a niekto z toho robí frašku aj keď neúmyselne nezaslúži si nič iné než opovrhnutie. FUJ! ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama