Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Harris (Harrison Ford) je drsný pilot, ktorý si bezstarostne žije uprostred rajskej prírody. Život ubieha presne podľa jeho predstáv až do chvíle, keď stretne Robin Monroeovú (Anne Hecheová), bystrú, energickú a neurotickú Newyorčanku, ktorá tu trávi dovolenku so snúbencom Frankom Martinom (David Schwimmer). Ani počas nej nedokáže ambiciózna novinárka odmietnuť jednodňovú fotoreportáž z neďalekého Tahiti. Presvedčí Harrisa, aby ju tam dopravil lietadlom. Dvojica sa však počas letu ocitne v silnej búrke a musí núdzovo pristáť na opustenom ostrove... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

korndaddy

korndaddy (hodnotenie, recenzie)

celkem sem se i chvilema bavil ale celkove to na me neudelalo nejakej extra dojem..treti hvezda za triky s prstem v hube:)

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

nechal som sa unasat dobrodruzstvom a ono sa mi to vyplatilo 4* heche je kocka )

MegSimpson

MegSimpson (hodnotenie, recenzie)

Dneska dávali film na ČT1 s jiným dabingem. Anne Heche dabovala Lucie Vondráčková a Davida Schwimmera mluvil Daniel Rous.

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Zničenie pašeráckej lode...táto scéna je pre nezabudnuteľná

emre13

emre13 (hodnotenie, recenzie)

velmi slaby film,ledva som ho dopozeral,nezazivne,bol som sklamany,lebo tam hrali dobri herci..

Pharlap

Pharlap (hodnotenie, recenzie)

Takove sladke, unyle.. prislo mi ze si to bere temata z Modre laguny v soucasnosti, následně mi to pomelo film Trosecnik, i kdyz ten byl natocen pozdeji.. Taková oddechovka, která nikoho neurazí, ale bohužel ani nenadchne.. a navíc výběr hlavní hrdinky byl mimo. Naprosto se mi v té roli nelíbila, ani vizáží ani výkonem.

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama