Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektívi Jake Doyle (Martin Lawrence) a Mary Kelly (Melissa Roxburgh) žiadajú o pomoc uväzneného sériového vraha menom Umelec (John Malkovich), keď začne niekto napodobňovať jeho vraždy. Zatiaľ, čo Mary hľadá stopy v Umelcovej brilantnej, no zvrátenej psychike, s detektívom Doyleom sa nechajú zlákať do diabolskej hry na mačku a myš, kde pretekajú s časom, aby zostali o krok pred Umelcom a jeho napodobiteľom. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (38)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Plagiátori nie sú len v parlamente, ale v kinematografii. A sú úplne rovnakí. Ani plagiovať poriadne nevedia. Mizerný pokus o kópiu Mlčania jahniat s prvkami Sedem a ďalších filmov a dojmom lacnosti, ako keď prídete do vietnamského bistra, na stole sa vám lepí špinavý igelit na lakte a oni sa odvážia sami seba nazvať "reštaurácia". ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Jestli tohle opravdu někdo pustil do kin, tak potěš koště. Televizně vypadající krimoška s naprosto katastrofickým castingem. Zejména Lawrence je asi tak deset minut od výbuchu. Mám pocit, že už v posledních Mizerech byl na facku, a totálně kazil Smithovi film. Na malinkou omluvu distributorům nutno podotknout, že vybrat ze současný produkce film na nějaké běžné ůrovni je práce přímo hodinářská. Kokotina nevídaná. 20%. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

ten co snědl Martina Lawrence a policajtka z Manifestu pátrají po sériovém vrahovi, k čemuž jim dopomáhá jiný sériový vrah s tváří Johna Malkoviche. Detektivka lomeno thriller, který se moc snaží být něčím jako Sedm nebo Mlčení jehňátek, jenže zapomíná na to, že Mauro Borrelli není David Fincher, Lawrence není Morgan Freeman a Melissa Roxburgh není Jodie Foster. Chvílemi sice Mindcage má náznak atmosféry, ale všechno to zabije finální odhalení, které je prostě divné a za mě osobně dost hloupé a jen potvrzuje bezradnost tvůrců...40% ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

V zajetí mysli má hromady nedostatků. Režie je nedotažená, scénář zajímavý, ale chybí mu propracovanost, kulisy a exteriéry příšerně fádní, Lawrence svou roli odchodil, Roxburgh rozhodně není Jodie Foster a Malkovich, byť je tahounem, na Hopkinse nemá ani náhodou. Přitom příběh i pointa nejsou vůbec zlé a trocha peněz a snahy by z filmu udělali fakt dobrou žánrovku, jaká tu už dlouho dlouho nebyla. Takhle film upadne naprosto jistě do zapomnění už pár týdnu po svém překvapivém uvedení v kinech. Ach jo. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľmi priemerná kriminálna jednohubka. Lawrence si odskočil z komédie do dramatického žánru a vcelku príjemne prekvapil, pričom mu slušne sekundovala jeho sympatická kolegyňa. Ak ešte spomeniem celkom zaujímavé rozuzlenie, tak to je asi tak všetko pozitívne, čo tu nájdem. Väčšinu filmu som mal pocit, že pozerám CSI LA alebo niečo podobné, malo to strašne televízny vizuál, príliš priamočiare a predvídateľné až na ten záver a navyše brutálnym spôsobom tento film vykradol množstvo jeho slávnejších predchodcov a to už je pre mňa červená čiara. Jednu hviezdu ešte pridám za Malkovicha, ktorý je už možno za zenitom, ale tu vcelku fajn ukázal svoje herecké zručnosti, aj keď aj od neho by som čakal viac. Proste toto podľa môjho názoru v kine nemá čo robiť. 50 % ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Aby sa Martin Lawrence pripravil na svoju rolu traumatizovaného, ​​ostrieľaného detektíva, pribral a spolupracoval s hereckým koučom. (Arsenal83)
  • Liek, ktorý Jake Doyle (Martin Lawrence) používa v celom filme, je venlafaxín, ktorý sa používa na liečbu depresie a úzkosti. (Arsenal83)
  • Film je úplným debutom pre Martina Lawrencea v tom ohľade, že podáva dramatický výkon bez akýchkoľvek komediálnych línií. (Arsenal83)

Reklama

Reklama