Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektívi Jake Doyle (Martin Lawrence) a Mary Kelly (Melissa Roxburgh) žiadajú o pomoc uväzneného sériového vraha menom Umelec (John Malkovich), keď začne niekto napodobňovať jeho vraždy. Zatiaľ, čo Mary hľadá stopy v Umelcovej brilantnej, no zvrátenej psychike, s detektívom Doyleom sa nechajú zlákať do diabolskej hry na mačku a myš, kde pretekajú s časom, aby zostali o krok pred Umelcom a jeho napodobiteľom. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (38)

gemi 

všetky recenzie používateľa

Jsou tu všechny ingredience pro dobrý sci-fi thriller. Jenže je tu taky něco, co zásadním způsobem stojí v cestě, a to je debilní režisér. Postavy se chovají divně (manžel úhlavní hrdinky byl děsivě prkenný, vypadal spíš jako android než jako člověk) a celé to má trošku televizní look. Dnes už se např. nevidí, aby se scény v autě natáčely před plátnem. Kdyby to točil Guy Ritchie, byla by to úplně jiná liga. Škoda. ()

panvasik 

všetky recenzie používateľa

No kurva... to zase dopadlo. Tak hle mám toho docela dost na srdci, takže to zkusím vzít rychle, ale nevím no :D Zaprvé film absolutně nemá co v kinech dělat, protože se tak maximálně může jednat o TV film... Zadruhé film je hodně béčková vykrádačka Mlčení Jehňátek, Sedm a klidně i Andělé a démoni společně se Šifrou mistra Leonarda, ale jednoznačně se minimálně o 2* horší film, než ostatní zmíněné. Film je tak hloupý a má fakt, že špatný scénář a když už to vidím i já, tak to je co říct, ten film není, asi tak špatný, ale nepamatuji si kdy jsem, byl tak moc v šoku ze zápletky a závěru filmu, kdy jsem se fakt smál.... Ti co viděli mi dají určitě za pravdu. Samozřejmě důvod, proč jsem na to šel, byl jeden a nebyl ani tak silný, ten důvod a to je Martin Lawrence, který ani tady nehraje nejlíp, ale hraje líp než většina. OK kdyby nebylo toho konce, tak řeknu, že to je takový průměr, který není ani dobrý, ale ani vyloženě ani špatný, ale fakt ta konečná zápletka :DD to je fakt extrém ty vole. 3/10 ()

Reklama

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Průměrnej, ale zábavnej trhriller, kterej dost okatě a neohrabaně vykrádá slavnější vzory. Hlavní herečka je docela v pohodě, Malkovich hraje svýho padoucha na autopilota a Martin Lawrence neumí hrát vážný postavy. Pustit si tenhle film při deštivým sobotním odpoledni někde na Netflixu, jsem spokojenej, ale dávat tohle do kina, tomu říkám optimismus. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľmi priemerná kriminálna jednohubka. Lawrence si odskočil z komédie do dramatického žánru a vcelku príjemne prekvapil, pričom mu slušne sekundovala jeho sympatická kolegyňa. Ak ešte spomeniem celkom zaujímavé rozuzlenie, tak to je asi tak všetko pozitívne, čo tu nájdem. Väčšinu filmu som mal pocit, že pozerám CSI LA alebo niečo podobné, malo to strašne televízny vizuál, príliš priamočiare a predvídateľné až na ten záver a navyše brutálnym spôsobom tento film vykradol množstvo jeho slávnejších predchodcov a to už je pre mňa červená čiara. Jednu hviezdu ešte pridám za Malkovicha, ktorý je už možno za zenitom, ale tu vcelku fajn ukázal svoje herecké zručnosti, aj keď aj od neho by som čakal viac. Proste toto podľa môjho názoru v kine nemá čo robiť. 50 % ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Bezostyšný kříženec Silence of the Lambs a Seven. Sakra vždyť i ta detektivka Kelly vypadá úplně jako mladej Pitt přeoperovanej na ženskou! Kříženec je to ovšem o dost podřadnější originálů. Nejenom herecky (Lawrence je typově absolutně nevhodný), scénáristicky (děj je kostrbatý a uspěchaný, čímž trpí atmosféra), ale i režijně (co ta zjevně dýchající "mrtvola" na lokomotivě?). Ale když mi závěrečná pointa s tužkou dala vzpomenout na The Name of the Rose, zjistil jsem, že mě to vlastně i přes všechnu tu mizérii docela bavilo. Možná kvůli pěkné detektivce, možná kvůli charismatickému Malkovichovi, možná kvůli uměleckým vražedným kreacím andělů... A nezbývá mi než litovat, že producenti do prkýnka nedali tenhle námět nějakému schopnějšímu týmu. No, možná se nikomu schopnějšímu nechtělo točit tak zjevnou napodobeninu. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Aby sa Martin Lawrence pripravil na svoju rolu traumatizovaného, ​​ostrieľaného detektíva, pribral a spolupracoval s hereckým koučom. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Springdale a Fayetteville (Arkansas, USA) v auguste 2021. (Arsenal83)
  • Počas policajného vyšetrovania na mieste činu si Jake Doyle (Martin Lawrence) a Mary Kelly (Melissa Roxburgh) všimnú nápis na stene napísaný v cudzom jazyku. Jake sa pýta Mary, či je nápis v nemčine. Martin Lawrence sa pritom narodil v Nemecku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama