Reklama

Reklama

Hovor so mnou!

  • Česko Mluv se mnou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina kamarátov narazí na záhadnú mumifikovanú ruku, o ktorej zistia, že ich dokáže dočasne spojiť so svetom duchov, ak sa ruky chytia a vyslovia: „Hovor so mnou!“. Nebezpečná hračka sa stáva hlavnou atrakciou večierkov a vzbudzuje čoraz väčší záujem na sociálnych médiách. Pri jednom zo seáns sa však svety spoja príliš nadlho, čím prebudí a vypustí hrozivé nadprirodzené sily. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (285)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna Austrálie bude zemí, která po dlouhé době vyprodukuje opravdu hodně koukatelný horor. Nesmírně se mi líbil nápad s mumifikovanou rukou spojující světy živých a mrtvých. Konečně nějaký originální nápad, který skvěle zafungoval. Atmosféra se skvěle stupňovala a hluchým momentů bylo minimum. Člověk byl neustále v napětí, co se bude dít. Výhrady bych měl snad jen ke kompletnímu pubertálnímu obsazení, kde mi extrémně lezla na nervy především ústřední gorilka a ta další čúza neidentifikovatelného pohlaví. Doporučuji sledovat s drahou polovičkou, kterou můžete následně celou noc strašit. [82 %] ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Za mňa solídna vec. A zároveň chcem poďakovať za drbnutú mládež dnešnej doby, lebo bez ich primitívneho zmýšľania by bolo asi tak o 60% menej hororov, keďže aj toto jej jeden z mnoha, ktorý je námetovo vyskladaný práve na inteligencii násťročnej generácie tejto doby. Škoda, že nemal záver väčšiu gradáciu, no za mňa aj tak dobre .. ()

Reklama

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Špiritistická hra, ktorá v podstate prepisuje ouiju, predsa len prináša novú kvalitu. Historia ruky nie je dostatočne vysvetlená, len tak tínedžersky skratkovito odbavená v jednej  odpovedi na otázku.  Napokon je dobre, že zostáva záhadou. Vo filme sa ukazuje ako sa môže bezstarostnosť a ľahkovážne naháňanie lajkov vypomstiť.  Od nevinnej zábavy sa postupne dostávame k niečomu naozaj hrôzostrašnému. Napätie, scény zjavovania duchov sú fakt elektrizujúce, osobne som sa nenudil ani chvíľu. Hrdinovia sa zamovávajú, stále viac zacyklujú, snažia sa to rázne ukončiť, ale už sa z toho nedostanú. Nie je to ten typ hororu, v ktorom nakoniec dobro zvíťazí a zlo ešte na záver výstražne vycerí zúbky. Koniec nie je vo filme žiadny, uzatvára sa iba kruh, čo je veľmi bezútešné. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ vidím (triezvych, opitých, nahúlených...) teenagerov točiť na mobily kadejakú hovadinu, nech je to aj vyvolávanie duchov týmto zaujímavým spôsobom, dostávam automaticky osýpky a bohužiaľ sa stalo, že som sa vďaka prítomným postavám na párty-seanse už do deja poriadne nedostal. Uznávam kvality filmu a snahu tvorcov niečo povedať a neponúknuť iba prvoplánové šoky, ale osobne mi, čisto subjektívne, chýbala hutná atmosféra a ani kengury to nezachránili. Možno ak by tu bola aj koala. Teraz už snáď niekto nakrúti aj horor založený na hraní hry Človeče, nehnevaj sa. Určite ju budú hrať za stolom na párty opití teenageri. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Skupinka teenagerov si na párty zahrá originálnu hru. Pomocou kúzelnej ruky dokážu privolať ducha a dokonca mu dovolia, aby sa do nich prevtelil. Spočiatku originálna zábava sa však nečakane zvrtne a bude to bolieť! Tak predsa sa dá v duchárskom žánri vymyslieť niečo neobvyklé. A ja nemôžem šetriť chválami – ľakačky, gore, nekompromisnosť, akcia, sranda, a k tomu sympatické postavy, ktoré si divák od začiatku obľúbi. Možno vôbec najlepší austrálsky horor a jasný prírastok do tohtoročnej TOP 10. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (10)

  • Režiséři Danny a Michael Philippou odmítli režírovat neznámý film pro DCEU, jelikož chtěli, aby film Mluv se mnou byl jejich režijním debutem. (Reesam)
  • Pro film bylo vyrobeno šest modelů ruky pro případ, že by se nějaká z nich poničila nebo rozbila. Režisér Danny Philippou si dokonce jeden z modelů nechal. (Reesam)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (viac)

Reklama

Reklama