Reklama

Reklama

Recenzie (7)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Priemerný hororový seriál. Sem tam nejaké gore (1), nechutnosti (2), ľakačkové ducháriny o prekliatych šatách či prekliatej sprche (3, 7), home invasion (4), či epizóda o magorovi ukrytom v stenách domu (6). Väčšinou tu už všetko bolo mnohokrát, takže originalita sa dá hľadať len ťažko. Posledná, ôsma časť o potápačovi, ktorý sa snaží dostať z horiaceho lesa, patrí k tým zaujímavejším, zatiaľ čo druhá časť o pavúčom kúsanci a následnej mutácii je asi najlepšia (aj keď je to plagiát ku kanadskému Bite z r. 2015). Piata epizóda je vyložene sračka, na ďalší deň som zabudol, o čom vlastne bola, všetky ostatné nijako nevybočujú z priemeru. Pozrieť sa to dá, ale ak by som to vynechal, nič zlé sa nestane. V porovnaní s nedávnym Del Torovým Cabinet of Curiosities ťahá Urban Legend za kratší koniec, hoci nie o veľa. ()

majo0007

všetky recenzie používateľa

1. Fejkový torture net kanál sa vzhľadom na okolnosti mení na skutočnosť. Nič moc. ✮✮ 2. Začína to ako Shyamalanov Old, lenže na tajnej pláži nestarnete, ale dostanete pavúčí kusanec. Výborne nechutná epizóda, bravo ✮✮✮✮ 3. Duchárčina o šatách na maturiťák a jednom vynaliezavom pohrebákovi, nič pre niekoho, kto nemá rád jumpscares ✮✮✮ 4. Priemerné home invasion. Záhadou mi je, kde zobrala slobodná 25ročná Pakistanka prachy na taký barák, (očividne nič v timeline nerobí - sedí na gauči a špúli oči), security system, káru a ešte k tomu živila dobermana, ktorý zožere porciu ako dospelý človek, "vrátane 3 prstov"✮✮✮ 5. Keď sa po blind date zobudíte bez obličky, nevyzerá to pre vás ružovo... táto epizóda nemá s hororom nič spoločné ✮✮ ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Filmy na webu nejčastěji sleduji na SkTonline, ale bohužel tam v poslední době cpou samé seriály. Pustil jsem si tyto dva díly: Urban Legend - The Haunted Shower (S01E07), Urban Legend - The Scuba Diver (S01E08). Oba příběhy mi přišly dost slabé, nezaujaly mě, a to mám horory rád. Navíc české titulky běhaly moc rychle, takže jsem je nestíhal číst. Hlavně že na začátku obou dílů varují diváky, jak je to strašidelné. Myslím si, že diváci by měli být varováni i v případě, že je film hloupý nebo nudný, ale zatím to nikde nezavedli. U mnoha filmů bych uvítal oznámení typu: Omluvte, prosím, sníženou kvalitu režie/scénáře/hereckých výkonů apod. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Po vzore napriklad Guillermovych "kuriozit" a kvante starsich podobnych konceptov mnohi reziseri zistili, ze natocit poctivy hororovy serial vyzaduje znacne usilie a zrejme i vyssi rozpocet. Ked ale budete tocit 30minutove kratasy aj ked ste amatersky tvorcovia, ci len nadsenci, da sa to vydat ako celok. Akurat divak zabije cas pri viacerych epizodach dufajuc, ze predosle brakove casti snad nepredikuju trend a pride zaujimava epizoda. Zial, takmer nikdy nepride. Po troch epizodach ma divacky ani jedna epizoda nenadchla, ci nepobavila... nemam nic proti snaham nadsencov tvorit svoj zaner, ale hororovu divacku zabavu si predstavujem uplne inak. Slabota. Neodporucam....hoci mozno 4ta, mozno 5-ta epizoda "bude uplne super". :D ()

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Takhle si představuji hororové seriály. Krátká stopáž, kde se na nic nečeká a jde si přímo na věc. Produkce Eli Roth. (01.) The Red Room - 40% (02.) The Bite - 75% (03.) The White Dress - 40% (04.) The Choking Doberman - 70% (05.) The Harvest - 30% (06.) The Creep in the Walls - Tenhle díl byl dle mého gusta 85% (07.) The Haunted Shower - 55% (08.) The Scuba Diver - 40% ()

Scarecrow7 

všetky recenzie používateľa

Cabinet of Curiosities jsem vzdal po dvou dílech, to mě nebavilo. Tohle je dle mého osobního názoru, lepší, svižnější, s větším nádechem strachu. 01 Red Room - 65%, 02 the Bite - 80%, 03 the White Dress 90% 04 the Choking Doberman - 65%, 05 the Harvest 25%, 06 the Creep in the Walls - 80%,  07 the Haunted Shower - 80%, 08 the Scuba Diver 70%(zajímavá, originální myšlenka, ale provedení nic extra). Overall to hodnotím kladně, stojí to za zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama