Reklama

Reklama

Turnaj snov

Trailer

Obsahy(1)

Veselo-trpký príbeh o veľkých ambíciách jedného neveľkého futbalového mužstva, rozprávaný cez pokojný pohľad večne sa prizerajúceho manažéra. Zacyklení v každodenných rituáloch prehrávajú́ zápasy už niekoľko rokov. Pozvanie na medzinárodný turnaj na Slovensku sa zrazu javí ako možnosť na nový začiatok. Podarí sa im dať aspoň jediný gól? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Zeduke 

všetky recenzie používateľa

Iné jazyky, iné krajiny rovnaké príbehy, rovnaké problémy. Nebol to dokument so scenárom, nebola to skrytá kamera. Sympatické. Hviezdy z dediny na medzinárodných trávnikoch, futbalisti baliaci mladé diváčky, ako aj trápne príhovory pána starostu - malo to všetko, čo mať malo. Chýbala trochu eskalácia, hra či skôr paródia na grandióznosť.  3/5 :) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Rumunský dedinský futbal je na tom zhruba asi tak, ako náš, poľský alebo český a tak niet divu, že tieto krajiny si usporiadali, na našom území, spoločný turnaj. Dá sa vyhrať aj pohár, ale pre trénera víťazov je pripravený aj prekvapivý darček. Ambície dedinské mužstvo v domácej, najnižšej lige veľké nemá, ale keďže nie je kam zostúpiť, môžu hrať bez nervov. Lenže ak sa občas hráči v sobotu večer opijú na diskotéke a neprídu na zápas, je vážne zle. Adrenalín si môžete ako člen realizačného tímu zvyšovať aj tým, že si stavíte na to, že vaši hráči nedostanú dnes od súpera desinu. Nie vždy vyhráte. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento dokument je akýmsi návratom do mojich mladých čias, kedy som s radosťou chodil na dedinský futbal a jeho osobitosti a zvláštnosti, ktoré nemá žiadna iná aktivita - diváci frustrovaní životom pľujúci na hráčov s preloženou nohou cez zábradlie. Samozrejme úroveň futbalu aj samotných akcií súvisiacich s dedinskými zápasmi, to jednoducho patrilo k životu na dedine a tento snímok ukazuje, ako to beží nielen u nás. Žiadna sláva, ale na odreagovanie fajn. 65 % ()

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Dedinský futbal je zrejme rovnaký v celej bývalej východnej Európe. Po ťarbavom rozbehu to dostalo výletom na Slovensko aspoň nejakú šťavu a párkrát som sa aj zasmial.. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama