Reklama

Reklama

Macko Puf: Krv a med

  • Česko Medvídek Pú: Krev a med (viac)
Trailer 1

Christopher Robin počas svojho vysokoškolského štúdia zanedbáva zvieratá v Stoakrovom lese a neposkytuje im žiadnu potravu. Medzi hladujúcimi zvieratami sa Puf a Prasiatko rozhodnú nakŕmiť sami a ich zvieracie inštinkty sa znova prebudia. Okrem medu túži Macko aj po krvi. To ale predstavuje smrteľné nebezpečenstvo pre turistov, ktorí tam prichádzajú. Puf a Prasiatko sa však chcú pomstiť aj Christopherovi Robinovi za to, že ich opustil. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (113)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Dvaja smiešni mutanti masakrujú skupinku sexi slepíc. Smiešny macko, smiešne prasiatko, IQ všetkých postáv a dialógov hlboko pod nulou, ale nemám pocit, že by sa to snažilo tváriť vážne. Najmä keď do pozadia drbli kostolné chorály. Na jednej strane úplne absurdný film, zase na druhej strane celkom dobrá brutalita aj napriek obmedzenému rozpočtu (na smiešnych striekancoch krvi či scéne s rojom včiel to bolo cítiť), plus na podobných brakoch som vyrastal. Inteligenciou aj maskami mi strašne pripomínal Funny Man z r. 1994, takže najskôr prídu Mackovi Pú na chuť fanúšikovia práve tejto krvavej komédie. Prekvapilo ma, že sa do kín dostalo práve toto, ale aspoň bol kľud a žiadne upišťané trinástky. Z hľadiska gore by ma síce viac potešil spomínaný Terrifier 2 (určite by si to zaslúžil viac), no celkom som sa bavil, hoci pochopím, že väčšina komerčne orientovaných divákov takémuto filmu sotva príde na chuť. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem dneska trailer ke dvojce a líbil se mi, přišlo mi to jako fajn retardovaná zábava. Takže jsem zkouknul zde černočíselnou jedničku, která mi loni nějak unikla, no a... retardovaná zábava to opravdu je, jen mnohem víc retardovaná, než zábavná. Jako všelicos bych překousnul, třeba dementní zápletka se u tohohle druhu filmů samozřejmě předpokládá, nebo špatné triky i masky jsou někdy i roztomilé, jde-li o film od poloamatérských nadšenců. Ale tu grupu nesympatických idiotek v rolích... idiotek neodpustím. Nebo ty nekonečně absurdní záběry na jakousi smrkovou plantáž pro harvestory, navíc zjevně po nedávné těžbě, vydávanou za tajemný a hluboký "stoakrový" les, tak ty mě asi znechutily zdaleka nejvíc (mmch. sto akrů je ca 40 hektarů, což není mnoho). Nicméně viděl jsem už mnohem větší sračky, blbost děje byla sem tam i zábavná, takže na pokračování se určitě zvědavě podívám. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak, že Kryštůfek Robin objeví v stokorcovém lese mutanty začne se s něma kamarádit a nosí jim jídlo po čase ho to přestane bavit a jde na výšku díky tomu, že odejde oni se neumí uživit tak zabijou Ijáčka  a asi i všechny ostatní zůstane jen Pů a prasátko. Následně se posuneme dále a zabijou nějakou ženskou a unesou Kryštůfka Robina pak sledujeme 5 ženských o jdou do toho lesa na chatu a Pů a prasátko je unesou a to je celý film. Je to levné a vraždy za moc nestojí jediná na ,kterou si vzpomenu je ta kdy vrazí ženské do huby meč ještě je zde zabití pomocí včel co nedává ani smysl (ty včely jako ovládal?). Na konci všechny zabije a zůstane  jen Kryštůfek Robin Pů ho nechá jít a naskočí titulky co to je pointu? 20 procent ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako niekto, kto má Winnieho Pooh priamo na svojom avatare som sa tomuto proste nemohol vyhnúť. Dokonca som tak nejako mal pocit, že by to možno mohlo nejako aj fungovať. Koniec koncov viem, že keď som pozeral pár rokov dozadu "The Banana Splits Movie", premeniť detský formát na horor sa spraviť dá. A má to v sebe aj nejaký potenciál. V prípade "Winnie the Pooh: Blood and Honey" však ostal niekde pochovaný, pretože toto rozhodne nie je film, ktorý by som si predstavil ako hororovú verziu Medvedíka Pooh. Najhoršie na tom všetkom je, že tento film nie je zlý ani len pre dôvody, ktoré som si myslel, že by mohli byť problémom. Nemôžem povedať, že by nezohrali určitú rolu, no v celkovom kontexte problémov sú práve tieto asi tie najmenšie. Najväčší problém tohto filmu totiž je, že je príšerne natočený. Rozpočet 100.000 dolárov možno nie je najviac, no keď už sa rozhodnete točiť film, skúste aspoň nejakým spôsobom zariadiť, aby sme neboli neustále v úplnej tme a aby zábery nevyzerali, ako keby niekto chcel kamuflovať svoju neschopnosť. Hneď teraz vám z hlavy dám horor z lesa, ktorý je na míle kvalitnejší oproti tomuto filmu a konkrétne je reč o prvej časti "Wrong Turn". Ak teda chcete slasher z lesa, pozrite si radšej to. No rozpočet by nemal ani spôsobiť, že scenár bude úplne prvoplánový. Najmä, ak ho písal režisér osobne. Lenže postavy, ktoré tu máme sú dokopy tak nezaujímavé a tak tuctové, že v princípe by som mohol povedať, že tu je Christopher Robin, jeho žena Mary a päť extra dievča, ktoré dokopy nebudete ani poznať podľa mena. Jedna má okuliare, dve sú lesby, jedna má životnú traumu a posledná je tá potetovaná v bikinách. Čo sa týka vrážd (nakoľko mám pocit, že práve na tomto bol celý scenár postavený) vyzerajú miestami lepšie, miestami horšie. Ak chete kvalitné gore, ktoré je reálne aj vidno, tak si naopak mrknite "Terrifier 2", ktorý je kvalitatívne úplne niekde inde než tento film. A čo sa týka príbehu samotného, nemáme tu dokopy jediný moment, ktorý by nejako vyčnieval. Pravdou je, že najlepšia časť na filme je jeho úvod, kde nám rozprávač predostre čo sa v tejto verzii príbehu stalo a prečo začali hrdinovia zo Stoakrového lesa začali nenávidieť ľudí. Scénka kedy sa Christopher s manželkou vráti je tiež jedna z lepších a aspoň je vidieť po celý čas čo sa deje (hoci tvorcovia chcú umelo stúpať napätie búrkou), no potom už je dokopy všetko ostatné len čistá tragédia. Nemyslel som si, že to dopadne až takto tragicky, no tento film bol bohužiaľ vytvorený niekým, kto mal dokopy len nápad spraviť z obľúbenej postavičky zabijaka a vytvoriť svoj slasher. Čiže natočiť podpriemerný horor, ktorý zaujme len a jedine svojim názvom. To totiž úplne stačí na to, aby si to ľudia zo zvedavosti pozreli. Čo viac dodať? Asi nič. Myslím si, že čo bolo treba som povedal. Ak som niekomu schopný viac odporúčať minuloročný "Texas Chainsaw Massacre", ktorý mal aspoň jednu kvalitnú scénku v autobuse, tak ste niečo skutočne pohnojili. Hodnotenie: F ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Názov pomaly ako z nejakého dielu Game of Thrones, teda myslím tým tú krv a med, ale inak medvídek neprekvapil, pretože najhororovejší bol hysterický ziapot tých sliepok. Všetko ostatné je lacné a amatérske a človek si nestíha pretrieť oči, že za 10 dňové natáčanie táto zlátanina dokázala zarobiť toľko miliónov, že rovno oznámili aj dvojku. Pritom Macko Uško bol strašidelnejší a to nemusel mať čínsku masku. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Masku vyrába kalifornské štúdio Immortal Masks pod názvom "Friendo Silicone Mask" vo viacerých verziách. Táto pre film sa volá "Honey Bear". (BoredKid)
  • Ke značně politováníhodné události došlo 2. října 2023 v Akademii pro inovativní vzdělávání v Miami, když žáci čtvrté třídy zhruba půl hodiny sledovali film Mevídek Pú: Krev a med. Podle Michelle Diaz, jejíž dvojčata byla promítání přítomna, byly děti z tohoto hrůzného zážitku značně otřeseny a v reakci na to jim pak škola poskytla psychologické poradenství. Podle vyjádření Diaz pro CBS News začaly děti velmi záhy po začátku filmu křičet, ať jej učitel vypne, ale ten se k tomu odhodlal až po dvaceti třiceti minutách. (fleker)
  • Toto je prvý akčný film s Mackom Pú, ktorý nenatočila spoločnosť Disney, ako aj prvý film vyrobený pre dospelé publikum. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (viac)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (viac)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (viac)

Reklama

Reklama