Reklama

Reklama

The Price We Pay

  • Kanada The Price We Pay (viac)
Trailer 1

Po lúpežnom prepadnutí záložne sa traja zločinci a ich rukojemníčka Grace (Gigi Zumbado) uchýlia na odľahlý statok, kde objavia tajnú kobku s dôkazmi o sadistickom násilí. A keď sa domov vráti domáci pán, rozpúta sa peklo... (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (43)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

V tom filmu je strašlivá spousta nelogických až absurdních momentů, režie je místy nešikovná, kamera v podzemí asi dvakrát třikrát předvádí podivné rušivé cuky, postavy nejsou příliš přesvědčivé... Ale nemůžu si pomoct, je to přesně ten druh pokleslého lobotomizovaného krváku, jaký miluju. Když jsem přemýšlel jestli tři nebo čtyři hvězdy, bral jsem v potaz hlavně filmové klady, kterými jsou třeba: vivisekční vyjímání orgánů, dvě hezké holky (i když blondýna v červených šatech toho moc nepředvede) a hlavně obludné nelidské monstrum Jodi, v civilu víc než dvoumetrový svalnatý chlap přeoperovaný na ženskou; tahle bestie by v nějakém úchylném béčku hravě utáhla hlavní roli, tak snad ještě dostane šanci, vždyť podobné anomálie jsou dneska v módě. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší hixploitation od druhého Wolf Creeku a excelentné oživenie tohoto viac-menej mŕtveho hororového subžánru. Ryuhei Kitamura vie presne čo hororoví fanúšikovia od filmu chcú a to im aj prináša. Nadupaná banda zbojníkov, ktorí hláškujú pri každej interakcii (tu lutujem divákov nehovoriacich anglicky, pretože v preklade sa toho dosť stratí), nádherná rukojemníčka v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, rodina zmagorených vidlákov s fanatickou ideológiou a v neposlednom rade telesné končatiny a tekutiny lietajúce na každú stranu. V závere prišli trochu zbytočné hrátky s kamerou a osvetlením, ale to režisérovi odpustím. Milujem tieto horory, v ktorých vlastne nikto nie je tým dobrým a nehrá sa tu na nejaké moralizovanie. Po viac ako roku zaslúžených päť pre celovečerný horor od ktorého som ani na sekundu nedokázal odtrhnúť zrak a už sa nemôžem dočkať, kedy si to pozriem zase. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nudná nenápaditá vykrádačka Tarantinovho Od súmraku do úsvitu. Sú tu dvaja bratia, z ktorých je jeden sadista (hrozne trápne prehrávajúci Hirsch), plus ešte jeden kumpán, ktorí vykradnú obchod a zoberú si so sebou rukojemníčku. A potom sa ubytujú v dome, v ktorom namiesto upírov (čo by bolo príliš drahé) bude na nich číhať banda zdegenerovaných vidlákov. Najviac prekvapivé je, že to režíroval japonský úchyl, ale inak celkom nadaný režisér Kitamura. Pretože to vyzerá strašne lacne a až amatérsky. Na konci sa dočkáme pár gore scén, ale väčšina mi pripadala k smiechu, vrátane masky hlavnej vidláckej ozruty. Celkovo slabota jak na Kitamurove pomery, tak aj na pomery žánru. 4/10. P.S: Legenda hovorí, že potom, čo výsledok videl jeden z predstaviteľov tých vidlákov, tak usúdil, že jeho kariéra je v hajzli a radšej sa predávkoval. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

podle obsazení sem čekal další zbytečný béčkový akčňák a místo toho sem dostal zbytečný avšak celkem koukatelný béčkový horůrek, ve kterém kriminálníci vezmou rukojmí a poté co se jim rozbije auto se všichni dostanou do spárů šíleného doktora jeho pravé ruky Michealy Myersové. Nic převratného The Price We Pay nepřináší a toho gore by klidně mohlo být víc, ale v té bídě které jinak v tomhle žánru vzniká to vlastně docela ušlo. Stále mě každopádně zaráží, že Emile Hrisch v poslední době vymetá druhořadé filmy, protože si stále myslím, že má na víc...40% ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Na trailery koukám minimálně takže jsem toho o filmu moc nevěděl. O to víc jsem byl překvapenej, že se z toho vyklubal zábavnej exploiťák. Film má sice pomalejší rozjezd ale vyloženě nenudí. Akce se rozjíždí brzy po příchodu na statek. Co, proč a jak se děje na statku sice už nikoho v dnešní době asi nepřekvapí, protože nejde o nic originálního což mi ale vůbec nevadilo. Když se film rozjede má celkem svižný tempo a nechybí i pár vydařenej killů. Ikdyž je pravda, že v tomhle směru nemám nikdy dost takže bych klidně místy přitlačil víc na pilu. Jedna z vražd pak na mě působila vyloženě směšně(musel jsem si ji pustit 2krát) za to ten poslední kill byl lahůdkovej. Plusy filmu převažují nad mínusy. Bavil jsem se a to je oč tu běží. Lepší 3 hvězdy. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film je venovaný Tylerovi Sandersovi, ktorý hral Dannyho. Sanders zomrel vo veku 18 rokov na náhodné predávkovanie fentanylom niekoľko mesiacov po ukončení výroby. (Arsenal83)

Reklama

Reklama