Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Takmer skrachovaný producent Bobby Bowfinger (Steve Martin) dobre vie, čo poriadny filmový trhák potrebuje skutočnú a lákavú hviezdu v hlavnej úlohe. Pre svoj nový projekt je pripravený urobiť čokoľvek, len aby konečne získal úspech, o ktorom sníval už od detstva. Keď vhodný kandidát, zhýčkaný miláčik publika a médií Kit (Eddie Murphy) úlohu odmietne, lebo sa mu nepáči scenár, Bowfinger sa rozhodne zobrať to za iný koniec. Prečo sa nakoniec zdržovať nejakým súhlasom a zmluvami, stačí dobre pripraviť potrebnú situáciu a počkať si, aby Kit náležite zareagoval. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

ON:-Takže ty s ním spíš? ONA:-Áno. ON:-Takúto odpoveď som nečakal. ONA:-Takže vidíme sa večer? ON:-Jasné.... Možno nie je komédia, ktorá by každého príjemne potešila. Ale je to mega zábava, so skvelými hercami z nich samozrejme celému filmu kraľuje nielen Steve Martin ale samozrejme Eddie Murphy. No a krásna Heather Graham sa musí páčiť každému! ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Frank Oz /Spinavi, prohnili Lumpove, kdo s Koho/ je len priemerny reziser, akych po svete behaju cele desiatky. A v roku 1999 uz Eddie Murphy dokonale vyhasol, a tocil len priemerne komedie - to je pripad Bowfingera - ale potom len podpriemerne hrozy. Tu mu nastastie prihrava uspesny komik Steve Martin, ktory ma komedialny talent, takze divak sa obcas dobre zasmeje. Namet je dobry, scenar slape naplno, a hoci je Oz len rutiner, toto sa praveze podarilo. 69 % ()

Reklama

Anthony 

všetky recenzie používateľa

Především Steve Martin ukazuje, že když chce dokáže napsat opravdu vtipný scénář a Eddie Murphy ukazuje, že když chce, umí hrát. Jeho dvojrole je výborná. Krásnou děvkoidní roli má Heather Graham. Základem je ovšem Martinův brilantní scénář s úžasnými dialogy a gagy. A závěrečný film Padělané kabelky a ninjové stojí taky za to. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

$2.148 presne toľko stojí film ..., k čomu sa aj ja teda prikláňam lebo aj za takúto sumu sa dá točiť čo viem z vlastnej skúsenosti. Film ako celok funguje dobre a len lepšia doladenosť chýba k tomu aby to bola fakt jazda neviazaného humoru, vďaka zaujímavým scénkam a príbehu o tom ako sa dá natočiť film za pár korún a v zložený štábu plného laikov a utečencov z Mexika. Prečo potom keď sa darí nenatočiť film "Falošné kabelky a ninjovia" a konečne Steve Martin a Eddie Murphy v komédii čo má niečo do seba. ║Rozpočet $55miliónovTržby USA $66,384,775Tržby Celosvetovo $98,625,775 ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Hodně dobrá komedie, ve který Eddie Murphy ukázal, že když nehraje v píčovinách typu Zamilovaný profesor, tak se na něj dá i dívat. Steve Martin dal zase aspoň na chvíli zapomenout na všechny ty jeho nepovedený pokusy o vážnější role a různý trapný účinkování v rodinnejch filmech a naopak připomenul starý dobrý časy, kdy hrál např. v komediích Letadla, vlaky a automobily nebo Moje modré nebe to, co mu jde nejlíp. Pokud jste příznivci Steva Martina, tak si tuhle (podle mě) trochu nedoceněnou komedii nenechte ujít. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Původně se film měl jmenovat Bowfinger's Big Thing. (viperblade)
  • Bowfinger má vo svojej pracovni plagát k Wellesovmu filmu Touch of Evil (1958) a tiež k fiktívnemu filmu Yugo Story. (BlackTom)

Reklama

Reklama