Reklama

Reklama

Vlkolak - Nočný lovec

(TV film)
  • Česko Vlkodlak: Noční lovec (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Počas temnej a pochmúrnej noci sa z tieňov vynorí tajná skupina lovcov monštier, ktorí sa po smrti svojho vodcu zídu v strašidelnom sídle prastarého rodu. Pri podivnom a hrôzostrašnom pamätnom zhromaždení na počesť vodcovho života sú lovci vyzvaní k tajomnému a smrtonosnému súpereniu o mocnú relikviu. Čaká ich nočný lov, ktorý ich nakoniec privedie tvárou v tvár nebezpečnému monštru. Tento mrazivý a napínavý špeciál, inšpirovaný hororovými filmami z 30. a 40. rokov minulého storočia, si kladie za cieľ nahnať hrôzu a des, a predstaviť nové zákutie filmového vesmíru štúdia Marvel. (Disney+)

(viac)

Recenzie (252)

CinemaView.sk (Martin Zielosko)

"Krátka minutáž nedáva divákovi priestor sa nudiť, ba naopak. Werewolf by Night skratkovitosťou trochu trpí. So sympatickými postavami ako s Jackom Russellom či Elsou Bloodstone, ktorú stvárnila horlivá Laura Donnelly, by divák rád strávil aj viacero chvíľ." viac

ČervenýKoberec.cz (Anja Verem)

"V závěru je Vlkodlak: Noční lovec unikátní marvelovkou, který se vymyká svému žánru po všech směrech. Zaujme svým černobílým vizuálem i praktickými efekty, které dodávají ten správný archaický nádech. Příběh je sice trochu předvídatelný, ale pro Marvel unikátní a díky 50minutové stopáži má opravdu…" viac

Súvisiace novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (viac)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (viac)

Reklama

Reklama