Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

rudeboy 

všetky recenzie používateľa

Obstojný mystery thriller s prvkami detektívky a rodinnej drámy inšpirovaný príbehom skutočnej rodiny Broadusových s dobrým hereckým obsadením, ktorému kraľuje skvelý Bobby Cannavale s rovnakou presvedčivou Naomi Watts. Pripravte sa však na miestami nelogické konanie postáv a väčšie množstvo falošných stôp. SPOILER: Ak nemáte radi otvorené konce, tak pri tomto seriály sa naozaj naseriete a rozlúsknutia sa nedočkáte. Je to však pochopiteľné, nakoľko reálny "Watcher" tiež nebol nikdy vypátraný. Mne sa tá záverečná "nedopovedanosť" veľmi pozdávala nakoľko sme sa sa ako diváci mohli pekne identifikovať s hlavným hrdinom, ktorý taktiež nedokázal (a asi ani nemohol) prísť na to kto mu zničil jeho sen. A obeť sa nakoniec stala lovcom? ()

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem skrývať moje sklamanie. The Watcher je, bohužiaľ, absolútna strata času. Ide v podstate len o partičku postavičiek, ktoré sú posadnuté jedným blbým domom (až mi to už v niektorých chvíľach prišlo priam trápne). A výsledok? Žiaden. Chválim prácu s divákom, lebo osobne som bola maximálne vtiahnutá do deja a o to oklamanejšia som sa cítila na konci. Neprekvapuje ma to, keďže ide o Netflix, ale doráža ma, že je to spojené s Ryanom Murphym. ()

Reklama

kristyy 

všetky recenzie používateľa

Pěkná atmosféra, bohužel se to postupem času začne překombinovávat, a když už člověk přes všechny ty podivné osoby chce vědět, kdo za tím stál, tak se nic nedozví...Takže ztráta času x hodin sledování. A že je to podle skutečné události, která nebyla vyřešena... No tak měli počkat, až se to vyřeší a pak něco točit, nebo si konec dovymyslet. Ztráta času... ()

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Přeplácané, zahlcené falešnými stopami, bizarní / hororové jen okrajově a ve druhé polovině třeskutě nelogické a nudné. Přitom ta premisa se strašidelným domem a creepy sousedy je chytlavá a Watts / Cannavale jsou fajn pár. Bohužel vyvrcholení je jak Poirot po oboustranný mrtvici a tý moralitě o hamižnosti se nedá moc věřit. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Hororový seriál? Prestaňte flákať nálepku horor na všetko, čo sa občas odohráva v noci a kde nejaká postava pociťuje strach. Hodne prekombinovaná "Agatha Christie". Ku koncu je Vám už úplne jedno, koho zasa obvinia, pretože viete, že ešte musia obviniť ďalšie 4 postavy. Nikto nemôže zostať bez viny. Naomi Watts má aj po 50-ke peknú prdelku, ale čo z toho že? Nedostal som odpoveď na hlavnú otázku a odpovede na vedľajšie otázky neúplné a s dierami. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama