Reklama

Reklama

Detská hra 2

  • Česko Dětská hra 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo. Andy prichádza do novej rodiny Joanne a Phila Simpsonovcov, ktorá sa bude o neho starať dovtedy, kým sa neuzdraví jeho matka. Aj on má čo najskôr zabudnúť na minulosť a vysporiadať sa so strachom z vraždiacej bábiky. Netuší, že čoskoro sa opäť ocitne zoči-voči vraždiacej beštii, ktorá ho úlisným spôsobom prehovára, aby boli kamarátmi na celý život.. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

adamo_znk 

všetky recenzie používateľa

Chucky znovu vraždí bez skrupulí, Andymu opět nikdo nevěří, takže je to vlastně uplně stejný film jako první díl. Chybělo mi tam víc krve a víc gore efektů. Třetí hvězdu si ale vysloužil velice zábavným finálem v továrně na panenky Good Guy. Stejně tak mě v tomto dílu víc bavil hlasový výkon Brada Dourifa, který bych v dílu prvním spíš nahradil původním hlasem panenky. SPOILER: když si Chucky v závěru narve do krvavého pahýlu tu kudlu tak sem se tetelil blahem, stejně jako u konce nebohého továrního dělníka. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

První pokračování "Dětské hry" je jen dalším důkazem toho, jak lehce se dá promarnit obrovský potenciál... Oproti kultovní jedničce se jedná o nudnou, nevylézavou záležitost, která nemá daleko k frašce. Napětí vystřídal přihlouplý humor, tuctové vraždy ničím nešokují a ani samotný Chucky už není to, co býval... NEXT, PLEASE!!! ()

Reklama

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*NA NARODENINY NECHCEM* Vydarené pokračovanie a miestami som sa pristihol pri myšlienke, že druhé vyčíňanie Chuckyho sa mi páči o niečo viac, ako to prvé. Bolo to spôsobené aj tým, že nesmrteľná bábika tu dostala oveľa viac priestoru, bola oveľa viac naladená na vraždiacu strunu a jej gestá a hlášky boli veľmi dobre umiestnené (= hodiace sa k situácii), pestrejšie a zábavné ("You've been very naughty Miss Kettlewell." "I promise I won't kill anyone else." "You act like you've never seen a dead body before!" "How's it hangin', Phil?"). Taktiež sa mi pokračovanie zdalo strašidelnejšie a napínavejšie, Chuckyho smrť nechutnejšia, a tam, kde sa jednotka snažila o vytvorenie najmä tiesnivej atmosféry využívajúcej fakt, že bábika ožila a postupne koná svoje dielo, dvojka vsadila na akciu a príbeh, kde sa bábika takmer od začiatku filmu zbavuje jedného protagonistu za druhým. Verdikt v 1 vete: Druhé akčnejšie a krvavejšie vyčíňanie bábiky. 29.08.11 ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Ve dvojce už  to Chucky výborně rozjíždí směrem k zábavnému a černočernému slasheru. A je to jízda jak má být, bodycount slušný, vraždy různorodé a byť scénář občas v něčem klopýtne, tak vše vynahrazuje právě Chuckyho úžasná osobnost. Závěrečná bitva v továrně mne pak vede až téměř k absolutnímu hodnocení, kdo ví, v plánu je celá série, tak možná ještě přehodnotím. Prozatím zanechávám čtyři malé krvavé otisky ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem čo ma napadlo pustiť si tento film po toľkých rokoch keď som vedel že ma nikdy nezaujal. Detská hra 2 je u mňa na rovnakej úrovni ako prvý diel, čiže strata času. Horor čo nie je hororom lebo nevie vystrašiť a viac v ňom vidím komédiu. A pritom ani zasmiať sa na ňom nedá ale nič bližšie žánrovo nájsť neviem. Ajtak v rámci možností chápem prečo Chucky vyvolával ošiaľ v dobe vzniku a keď ste maloletý určite vie spôsobiť nespavosť. No objektívne ide o veľmi slabý film, ktorý okrem toho že recykluje sám seba, príbehovo neponúka nič zaujímavé a scenár je obohratá pesnička čo mieša slasher s lacným trilerom. Na odpad to ešte nie je no ďalšia časť už si iné hodnotenie nezaslúži ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)
  • Důvodem, proč je na obalu k filmu, kde Chucky drží rozevřené nůžky kašpárkovy na pérku kolem krku, nápis "Sorry Jack, Chucky's back", je skutečnost, že se tento kašpárek jmenuje v Americe "Jack in the box". (Lajty)
  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama