Reklama

Reklama

Vrah mé dcery

  • Francúzsko L'Assassin de ma fille (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Otec, který se po celá desetiletí snažil dostat vraha svojí dcery před francouzský a německý soud, se nakonec uchýlí k drastickým krokům. (Netflix)

Recenzie (29)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Naštěstí nejde o minisérii, jak u většiny produkce Netlfix bývá zvykem, ale jen krátký film. Příběh má díky tomu větší spád, žádná informace nepůsobí zbytečně a vzhledem k tématu je emočně velmi silný. Jde o další případ, který se i kvůli přeshraničnímu souboji Francouze s Němcem táhl desítky let, i když bylo od začátku skoro všem jasné, odkud vítr vane. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Na konci zostali otvorené ústa. Čo jeden otec dokázal podstúpiť, aby na konci mohol povedať: „A teraz môžem za Tebou začať trúchliť, Kalinka!“ Možno to nebol dokument bez chýb, ale nasadenie otca obete a odporná postava „pána doktora“ udržali moju pozornosť (aj pocit absolútneho znechutenia z toho, ako nad ním privierali inštitúcie oči) a hodnotím snímok vysoko. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Trochu slabšie 4* ale ten príbeh je tak silný že menej dať nemôžem ajkeď ide o jeden z monotónnejších dokumentov. Cítiť z neho neskutočnú beznádej a nespravodlivosť. Hlavne z pohľadu otca je až neuveriteľné ako sa môže takto ťažko domáhať pravdy na súdoch. Zasiahlo ma to, nahnevalo a po Girl in the Picture Netflix zase vytiahol silnú kartu a ukočiroval prehľadný a hodnotný dokument čo sa miestami vlečie a nemá potrebný spád, no opäť ukazuje aký skazení ľudia dokážu žiť medzi nami. V tomto prípade aj relatívne dlhú dobu a spokojne. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Priam buldočia tvrdohlavosť  viedla pána Bamberskiho k tomu aby nenechal nevyšetrenú smrť svojej dcérky Kalinky. Na vlastnú päsť a aj napriek tomu, že porušil zákon bojoval desiatky rokov za to aby sa vrah postavil pred súd. Je to veľmi smutný príbeh a o to smutnejší, že si jeden otec musí spravodlivosť vyriešiť sám. 80 % ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film Spravodlivosť pre moju dcéru z roku 2016 už odhalil v podstate všetko, čo vidíme v tomto dokumente asi do prvej polovice, potom prichádza veľmi veľa nepoznaných, detailných faktov. Film má samozrejme tú lepšiu, akčnejšiu filmovú podobu, ale Netflix priniesol len veľa informácií navyše, nejaké dokumenty, nejaké svedectvá, popis scény za scénou. Veľmi zaujímavý prípad a hodnotný dokument. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama