Reklama

Reklama

Ďáblova hodina

(seriál)
  • Veľká Británia The Devil's Hour
Trailer

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Lucy se probouzí každou noc přesně ve 3.33. V jejím životě už dlouho nic nedává smysl. Ale odpovědi leží někde na konci série brutálních vražd. (Prime Video)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Ďáblova hodina (2022) 

Zaverecna epizoda u mna dvihla uroven tohto serialu. Jessica Raine je uveritelna a hlavny "sedivak" v tom minimalnom priestore v predoslych epizodach posobi uhrancivo. Mam rad tento typ paradoxov a bez toho, aby som viac prezradzal, serial dalej odporucam. Par epizod mi prislo trochu lacnych...povedzme prilis citatelnych a nalinkovanych, ale co uz s tym. Slabsie stvorhviezdie. Nebyt slusneho zaverecneho dielu je to max. priemer. 65% Skuste moze vam sadnut. Aktualne vysoke hodnotenie (84%) vas rozhodne nalaka. Podobne spracovanie sme tu uz vsak neraz mali. ()

3.33 (2022) (S01E01) 

Je tu celkom slusne navodzovany dojem mysterky a chlapca by som teda nechcel stretnut s tym prazdnym pohladom kdesi necakane. :) Tie deti v hororoch, co? :) Napriek tomu na mna obcas tento britsky kusok posobi trochu prvoplanovo a lacno, zvlast casti spojene s "dej vu". Rozhodne vsak nadpriemer. Uvidim, co dalsie casti. Kazdopadne Jessicu Raine som uz videl v mnohych serialov a je to Pani herecka. 65% ()

Sametový králíček (2022) (S01E02) 

Myslim, ze pre vnimaveho divaka uz je jasne, kam pribeh a linie cielia. Uvidime, ako sa k tomu dopracujeme, ale zdrziavacka s pracou policie a i slusnost a uprimnost "sedivaka" v putach davaju jasne naznaky. Jessica Raine ako starostliva a znepokojena mamina, ktora je vsak zatial vo faze "popierania", je uveritelna, hoci obcas iritujuca. :) Stale nadpriemer, ale nevidim zatial vzostupnu tendenciu. ()

Čajkovskij (2022) (S01E03) 

Ok, konecne cast, co ma zahackla a drzala. Slusna praca s naznakmi a mysteriom okolo. Ale hlavne, peknych par call-back-ov - odkazov, ktore sa ku knocu epizody vysvetluju. Velmi slusne. Uroven serialu znatelne stupla. ()

Po bouři (2022) (S01E04) 

Pobavil ma zovialny policajny partak - "Mystic Meg and the demon child". :) Presne. Zatial len prekaracky a predtuchy, kedy druha strana a ani divak netusi. Teda tusi, ze sedivak kona tak, aby  "nevznikol chaos". ()

Polovička nás samých, již jsme ztratili (2022) (S01E05) 

Ucitelka otcovi o je ho synovi: "He may surprise you". "Or murder me in my sleep". :) Zaver fajnovy, skoda, ze sedivak dostava priestor len na sedeniach. Rozhodne zaujimavy, moc vyzarujuci charakter. Pocas epizody sa vsak konania niektorych postav moc citatelne - nalinkovane. A nemam na mysli scenarom. 70% ()

Osudová láska (2022) (S01E06) 

Ok, zaverecna epizoda i s casovymi paralelnymi paradoxami celkom fungovala. Mam rad tuto temu. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama