Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (574)

MajklCZsk 

všetky recenzie používateľa

Mám dojem, že Mise Kleopatra je zkrátka film, který když ho vidíte v dětství, se do vás zasadí a postupem let vámi hlodá, až se kupříkladu legendární hlášky stanou naprostým božstvem. Tento Asterix není na pět hvězd ani náhodou. Na kreslené filmy a komiksy to nemá, ale jedná se o solidní kultovku, na kterou se nedá zapomenout. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Ke shlédnutí tohohle filmu jsem byl motivován výbornou animovanou předlohou a doporučením kamaráda, bál jsem se sice, že to bude plytké, ale on mi tvrdil, že rozhodně ne... Takže jsem pak jen nevěřícně kroutil hlavou a divil se, proč je na přebalu napsáno komedie. Obvykle to nedělám, ale tady jsem začal počítat vtipy a napočítal jsem jich za celý film pouhých pět:-( Tedy jeden výborný (krátký dokumentární film o langustách) a pak dva dobré (ty tradičně animované - mrkající bělma a rostoucí palmy), no a asi dvě parafráze na kosmopolitně známé velkofilmy (Hvězdné války, kung-fu). Pak několik dobrých počítačových triků a zajímavé choreografie těch několika tanečních čísel... a tohle málo byl důvod, proč se takovýhle výpravný vysokorozpočtový film točil?!?!?! Měl jsem z toho smutný pocit... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po troch rokoch od uvedenia prvého snímku sa na plátna kín vracajú dvaja legendárny, komixový hrdinovia. Asterix a Oblelix sa zúčastnia na výprave do veľkolepej egyptskej rýše. Musia tam sprevádzať a ochraňovať druida Panoramixa, ktorý sa rozhodol, že pomôže synovi svojho dávneho priateľa, pri realizácii megalomanského stavebného projektu. Titulné úlohy opäť perfektne stvárnili francúzski herci Christian Clavier a Gérard Depardieu. Bavil som sa pri tom ešte o trocha lepšie ako pri prvej časti. *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vizuál opäť v konexiách komiksu. A hlášky sú v tomto prípade ešte viac nadsadené a vtipné. Nieje to lepšie pokračovanie, je to lepšie iné pokračovanie. Dá sa to pochopiť? Ak máte podobný ´´asterifeelinx´´, budete viac ako spokojný. A netreba na to ani ten gumidžús. Ale to sme už v asi inej rozprávke. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Druhý filmový Asterix a Obelix, kde okrem tradične skvelého Gérarda Depardieu sa objaví aj taká herečka ako Monica Bellucci. Dobrodružstvo na vysokej úrovni, komédia tiež a preto možno vznikli aj také chvíľky v scénkach, že to je aj celkom slušný fantasy príbeh. Šialené, ale rodinný film európskeho formátu to pekne spĺňa. Som rád za ďalší zábavný film na túto tému. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Po natáčení byly kostýmy hlavních postav prodány v dražbě. Výtěžek putoval organizaci pro ochranu dětí Enfance et Partage. (viperblade)
  • V napjatě očekávaný den, kdy na natáčení obří scény se dvěma tisícovkami statistů (plně okostýmovaných, nalíčených a instruovaných), zavítal slavný režisér Luc Besson, smetla celé nákladné kulisy mohutná písečná bouře. (NIRO)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět ještě několik scén. Po skončení titulků pak následuje ještě jedna bonusová scéna. (griph)

Reklama

Reklama