Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Veľká Británia I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (93)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Pri sledovaní mi napadlo pár filmov s podobnou témou a väčšina sa mi teda páčila viac. Začiatok je celkom fajn, neskôr sa to však preklopí do úplne inej roviny ako chcete a je to hrozne nudné. Psychopat v podaní  Hugha dostane málo priestoru nato aby nejako zapôsobil. Celý dej v podstate sledujeme ako mu hlavné postavy vlezú do domu, niečo sa stane a máme novú hlavnú postavu. Finále nevýrazné, za mňa teda nie. ()

Argondia 

všetky recenzie používateľa

Film mě bavil a absence detailních krvavých scén mi narozdíl od ostatních rozhodně nevadila, naopak. Jak tohle někdo může považovat za zápor?! Jestli jste viděli málo krve a krutosti, pusťte si záběry z jatek a pokusných laboratoří, úchyláci! Pár chyb a nedomyšleností odpouštím, celek byl pro mě příjemné překvapení i když mě nasral konec. ()

Reklama

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Trochu jiný děj.... Čekal jsem hru na kočku a myš, ale dostal jsem spíš příběh matky a kamaráda hlavního hrdiny. Ten se tam moc dlouho neohřál a pořád jsem doufal, že se zas dostane na scénu. Celkem zneklidňující pocit, jak soudci vše procházelo... Nenudil jsem se ani minutu. Mínus bylo, že jsme neviděli scény, jak všechny likvidoval.... Jen náznaky a divákovi nezbylo nic jiného, než si vše domyslet... ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Hlavná postava bol teda riadny čurák. Divák má čo robiť, aby ju vnímal ako kladného hrdinu. Film má ale znepokojivú atmosféru od začiatku a drží diváka v napätí. Miestami je to celkom dusivé. To ako sa Tobi choval ku svojej mame bolo hodne cez čiaru. Mala ho vyhodiť z domu dávno. Prúser je, že bola psychologičkou a radila iným ako si usporiadať život, pritom ten svoj a jeho manželskú aj materskú stránku absolútne nezvládla. Život je plný paradoxov. Zaujímavou postavou bola práve tá negatívna v podaní Hugha Bonnevilleho. Číre zlo. Predstava, že tieto zverstvá sa skutočne dejú je desivá. Ak by raz zmizlo moje dieťa a nenašlo by sa, práve takáto predstava by ma totálne odrovnala a mučila celý život. Inak ten Tobiho kamarát bol tiež čistý retardér. Nechápem, že takáto generácia existuje a dožíva sa dospelosti. Sú to totálni lúzri a vypatlanci. Prvá hodina filmu bola skutočne parádne vystavaná. Do tej doby výborný temný thriller. Bohužiaľ od sedemdesiatej minúty sa začali niektoré postavy správať nelogicky a celé to vyvrcholilo fakt stupídnym záverom. Je to škoda, mohlo to siahať s prehľadom na štyri hviezdy. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama