Reklama

Reklama

Foter je lotor

  • Slovensko Protivný svokor (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Gaylord „Greg“ Focker (Ben Stiller) je až po uši zamilovaný do pôvabnej Pamely „Pam“ Byrnesovej (Teri Polo) - a tak nečudo, že keď príde svadobné oznámenie od jej mladšej sestry, je pripravený spoznať celú rodinu svojej vyvolenej a požiadať rodičov o jej ruku! Zdanlivo možno ide o banálnu situáciu, keď sa obe strany snažia za každú cenu vytvoriť o sebe ten najlepší dojem. Pamin otec Jack (Robert De Niro), niekdajší agent CIA, ktorý je od prírody nedôverčivý a podozrievavý, má však omnoho výhodnejšiu východiskovú pozíciu. Je na domácej pôde a pre jeho dieťa nie je nikto dosť dobrý! A už vôbec nie Greg, ktorý nemá kladný vzťah k mačkám - stratil mu štvornohého miláčika a chcel ho trápne nahradiť iným z útulku -, je zamestnaný v nemocnici ako zdravotný „brat“, detektor lži naňho prezradil, že veľmi dobre vie, čo sú to pornofilmy a okrem toho má nemožné priezvisko! Gregovi sa navyše darí skutočne majstrovsky „šliapať v porceláne“ a nechávať za sebou spúšť. Oživenie do súboja dvoch hlavných „kohútov na smetisku“ však vnesú aj matka nevesty Dina (Blythe Danner) a sok v láske - bohatý krásavec a „vhodný ženích“ Kevin Rawley (Owen Wilson). Všetko nasvedčuje tomu, že Pam si s Gregom vytúžené „Áno“ nikdy nepovie... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

20.09.2013

Právě v těchto dnech zažívá vrchol slávy jako Walter „Heisenberg" White v seriálu stanice AMC Breaking Bad. V neděli odvysílaná epizoda „Ozymandias" strhala rekordy v sledovanosti a kritici i diváci… (viac)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (viac)

Reklama

Reklama