Reklama

Reklama

VOD (1)

Policajný detektív Danny Rourke (Ben Affleck) dostane hlásenie o práve prebiehajúcom prepadnutí. Po príchode na miesto činu zažije šok – v banke narazí na stopu, ktorá by mohla viesť k nájdeniu jeho dávno stratenej dcéry. Okrem toho, počas lúpeže dôjde k nevysvetliteľnému ohýbaniu reality. Oba tieto prípady spája postava tajomného hypnotika (William Fichtner), ktorý údajne dokáže silou mysle iných ľudí prinútiť vnímať verziu sveta, ktorá neexistuje. Odhodlaný nájsť svoju nezvestnú dcéru detektív Rourke prenasleduje páchateľa, ktorý ho prinúti spochybňovať realitu jeho sveta. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (161)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hovorí sa nestrácaj hlavu, ale keď ste hypnotik, tak hlavne nestrácajte pamäť. Tento Rodriguezov nápad ležal niekde v pavučine už skoro 20 rokov, kým sa toho konečne chopil, aby potom povedal, že toto je najlepšie, čo napísal. Tak prečo čakal tak dlho? Čím skôr, tým úspešnejšie a originálnejšie by to bolo, pretože takto môžu niektoré nápady vyzerať ako vykradnuté a pritom boli napísané skôr. Pripomína to Nolanovku, ale je to bez Nolana. Čiže také niečo ako osadník bez poštovej poukážky, proste neprirodzené. Ale stále pozerateľné. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

CCjb ?-D Občas treba recenziu aj okoreniť pretože to ako tu nefunguje vyhľadávanie filmov je naozaj trápne. Hypnotik nie je zlý film ale miestami je to už príliš prekombinované a po slubnom Počiatku filmi tu nakoniec nemáme až takú šupu ako spomínaný film alebo Prekliaty ostrov ale priemerný akčný film ktorý mohol dopadnúť oveľa lepšie ak by ho autor nemal potrebu tak strašne prekombinovať. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez vzal (nejspíš svoje) oblíbené filmy, které se v dost bodech scházejí s mými oblíbenými filmy, hodil je všechny do mixéru a výsledkem zábavný film, který je prostě fajn. Možná je to tím, že stárnu, a jde mi u filmů právě o to, abych se bavila...tak Hypnotik splňuje zadání na 58283%. Sedla jsem si do kina a na hodinu a půl (! Jo, jenom!) vypnula a užívala si to. A přestože to je vážně krátký film, je tam pár momentů, kdy jsem se cítila trochu pozadu a musela film dobíhat, ale zvládla jsem to. Přestože se stále něco děje, šlo to doběhnout. Hlavně v druhé polovině, kde se film žánrově překlopí a už je to jenom bum, bum, bum a najednou je konec. Teda, konec... ? ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Film kráča v šľapajach Scanners a Firestarter, tentoraz prišli na rad hypnotici. Nabudúce nás čakajú ojebávači seniorov a skořápkáři... Aspoň to neni Spy Kids 4D-časť 56! Páčil sa mi úvod, škoda-dojebal záver! Alica by mala prestať žrať ten fastfood, prdel jej rastie do astronomických rozmerov. Celkovo... dá sa to prežiť, s pivom a popcornom a zajtra máte špatnú chuť v hube a radšej zabudnete, "o čom bola reč". Celé to vyzerá ako na objednávku - niečo schopné natoč, lebo budeš mať útrum. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez sice přešel od mačetových dobrodružství ke sci-fi, ale jeho záliba v imitování oblíbených žánrových souputníků jej neopustila. Hypnotik je chudší příbuzný Počátku s televizním stylem, zato s dobrým tempem a solidní kadencí nápadů, z nichž některé působí originálně. A taky hrozně roztomile, tohle se točilo v devadesátkách, dokud do toho v druhé půlce nevstoupí nolanovské hrátky a spirálový narativ. V dnešních kinech ojedinělý a krásný úkaz! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)

Reklama

Reklama