Reklama

Reklama

VOD (1)

Policajný detektív Danny Rourke (Ben Affleck) dostane hlásenie o práve prebiehajúcom prepadnutí. Po príchode na miesto činu zažije šok – v banke narazí na stopu, ktorá by mohla viesť k nájdeniu jeho dávno stratenej dcéry. Okrem toho, počas lúpeže dôjde k nevysvetliteľnému ohýbaniu reality. Oba tieto prípady spája postava tajomného hypnotika (William Fichtner), ktorý údajne dokáže silou mysle iných ľudí prinútiť vnímať verziu sveta, ktorá neexistuje. Odhodlaný nájsť svoju nezvestnú dcéru detektív Rourke prenasleduje páchateľa, ktorý ho prinúti spochybňovať realitu jeho sveta. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (161)

jefff 

všetky recenzie používateľa

Míval jsem Roberta Rodrigueze fakt rád, ale pravdou je, že Hypnotik ukázal, že když za sebou nemá výrazný vizuál, tak se ukáže jeho neschopnost natočit dospělý, rafinovaný příběh. Hypnotik je kopií Nolanových filmů s kořením od Ridleyho Prokletého ostrova. Jenže ač je jádro filmu docela zajímavé, celé to kolem je spíš úsměvné a až dost hloupé. Navíc už jsem dlouho neviděl herce takhle odchodit film. Afflecka to evidentně vyloženě otravovalo a o hraním se v jeho případě nedá snad ani mluvit. Zbytek osazenstva je spíš b-třída. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

CCjb ?-D Občas treba recenziu aj okoreniť pretože to ako tu nefunguje vyhľadávanie filmov je naozaj trápne. Hypnotik nie je zlý film ale miestami je to už príliš prekombinované a po slubnom Počiatku filmi tu nakoniec nemáme až takú šupu ako spomínaný film alebo Prekliaty ostrov ale priemerný akčný film ktorý mohol dopadnúť oveľa lepšie ak by ho autor nemal potrebu tak strašne prekombinovať. ()

Reklama

Othello 

všetky recenzie používateľa

[spoilery] Věrná vzpomínka na willisovská straight-to-DVD béčka posledních dvaceti let, která v kině musela působit kouzelně bizarně. Osobně mám pro takové filmy sice slabost, ale Hypnotic bohužel narazil na to, že v závěru se úplně zapomnělo bourat auťákama a srážet lidi baseballkou z motorky a místo toho se pokouší chytračit na diváka s tím, že všechno vlastně byla "simulation inside a simulation inside an another big simulation". Rodriguez tvrdí, že scénář k tomuhle napsal už v roce 2002 a já mu z toho věřím každé slovo, nicméně ukazuje se, že z tvůrčího hlediska může být celkem problém, když jste jako filmařský tým obklopeni jen svojí rozvětvenou rodinou, což patrně brání tomu, abyste se dozvěděli, že existují i jiné filmy než ty vaše. Pravda ale, že za to hmatatelné nepohodlí Bena Afflecka, který se z toho filmu snaží vyloženě utéct, to docela stojí. ()

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Některé (především starší) počinu Rodrigueze mám skutečně rád. Jiné považuji za propadáky. Po shlédnutí tohoto filmu nadále nepovažuji akční sci-fi za Rodriguezovu silnou parketu. Hypnotik je srovnatelný se Spy Kids, ačkoliv se marně snaží být něčím víc a orientuje se na dospělého diváka. Slabších 50% ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Poor Man's Christopher Nolan. Rodriguez už začína byť na tom slušne zle...pred pár rokmi ho ešte ako-tak podržal asi tvrdý bič Jamesa Camerona, ale to čo produkuje ako režisér poslednú dekádu...no časy Desperada sú zdá sa nenávratne preč a na rozdiel od súputníka Tarantina Rodriguez bohužiaľ nenašiel spôsob ako svoj štýl vekom evolvovať. Lebo skúšať takýto kolotočový rip-off Nolana...čiže zostáva mu už len: a) poprosiť Banderasa a Salmu Hayek, aby išli do Desperada 3, a b) uprosiť Clooneyho a Tarantina, aby išli do From Dusk Till Dawn legacy sequelu. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama