Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silná búrka donúti dobrodruhov hľadať útočisko v zrúcaninách hradu Nockmaar, bývalého sídla zlej kráľovnej Bavmordy. Musia čeliť svojim démonom, keď jedného zo skupiny posadne zlo. (Disney+)

Recenzie (6)

Stingray 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak teď už jen můžu doufat, že se to přepne do nějakýho obýváku v současnosti, kde partička hraje DrD na téma Willow..jinak nechápu proč se postavy chovají, tak jak se chovají, furt někam odchází a občas mluví jako v 21.století a ne jako ve fantasy světě..a Willow je NPC. Pokud ne, tak je to utrpení.. ()

liskam odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jako zažil jsem hodně veliký pekla. Ale takovejhle seziálovej scénář a herecký výkony. To jsem snad ještě nezažil. To je snad horší než Zahrada nebo VKVčka. Tfuj. Končím. Odpad a 5% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jediná cesta k Erikovi vedie cez zámok Nokmaar. Graydona posadli démoni a jediná možnosť ako ho vyliečiť je cez alchymistický elxír. Ostatný členovia výpravy musia čeliť svojím vnútorným démonom aby prežili. V Elore sa objaví sila z proroctva. Prevedenie: Tak brutálny potenciál hodený do koša. Ak sa odosobním od Gender partičky v slovanskej mytologickej fantasy tak ten príbeh nemá chybu. Chybu má scenár, dialógy, herecké výkony ale atmosféra a efekty sú vážne silno znesiteľné. Ale jednoducho chovanie postáv nedáva logiku. Strih akčných scén do nudnej dialógovej sekvencie nedáva logiku Chlapiny princezné a zženštilí princovia nedávajú logiku. Svet jednoducho dnes nedáva logiku. Dávam o 2% viac ako som chcel za posledných 15 sekúnd z tohto dielu, tie sa mi vážne páčili.  19% ()

everything 

všetky recenzie používateľa

A mně se to prostě líbí. Dialogy ano... no... ale zasmál jsem se! Nevím proč, ale kvůli té předloze mi to nějak nevadí a baví mně to víc než prsteny moci. ()

Reklama

Reklama