Reklama

Reklama

Otec nevesty

  • Česko Otec nevěsty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dlhoroční manželia Billy a Ingrid sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia príde na návštevu do Miami a zoznámi ich s novým priateľom Adanom a ich spoločnými plánmi na život v Mexiku. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

Chen 

všetky recenzie používateľa

Na rozdíl od druhé filmové adaptace knihy se Stevem Martinem má tahle minimum komediálních prvků. Je to spíše rodinné drama, které nepřekvapí, ale ani nenudí a to hlavně díky obsazení. Je to onen film, který si pustíte během líného nedělního odpoledne, aniž bych vás vysloveně nadchl, nebo naopak zklamal. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude hlavne komédia, ale ono to má prekvapivo dosť vážnu atmosféru a pomer vtipov k vážnejším a miestami až smutným scénam je taký nízky, že mi to vlastne vôbec nepripadalo vtipné. Našťastie postavy boli dostatočne zaujímavé na to, aby ma to bavilo a rád som to raz videl. Chcelo to ale riadne pritlačiť na komediálnu stránku alebo zostrihať o 20 minút. Miestami to bolo trochu naťahované. Celkovo ma to bavilo rovnako ako verzia s Martinom, aj keď atmosférou to sú úplne rozdielne filmy. Jeho verzia bola nenáročná komédia. Toto sa snaží o nejaký presah, ale berie sa to zbytočne vážne. 6/10. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Hrozně me sedla tahle romanticko-zábavně dojemná věcička, kterou za doprovodu kubánských rytmů táhne s elegnací sobě vlastní můj super oblíbenec Andy Garcia, úplně jsem dostal chuť nikoli na svatbu, ale nějaký doutníček a karibskej rum, takže je na čase ukončit koment a dohrát si v sobě chutě tohoto filmu. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad tuctová svadobná komédia, ale napokon to bolo oveľa lepšie ako som prvotne očakával. Aj keď scenár bol viacmenej prvoplánový a šablónovitý, tak tomuto filmu veľmi pomohli najmä zaujímavé postavy a predovšetkým výborné dialógy, ktoré obsahovali kopu dôvtipných narážok a sarkastických vsuviek. Neustále doťahovanie svadobných otcov sem tam prechádzalo až do extrémov, ktoré boli často zbytočné, ale inak to bolo fajn. Hispánska exotika a šarm to v mnohom zachránili, takže to bolo určite nad hranicou priemeru. Dávam silné 3* (mám chuť dať 4*, ale až také dobré to nebolo). ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Andy Garcia byť v záporné roli byl skvělý, zbytek filmu byla taková deprese, až to bylo hrozné. Dva právníci ženoucí se do neziskovky v Mexiku připomíná magory z Bruselu a řadu českých politiků. To, že tchán je multimilionář mě jako "šťastný" příběh nedojímá, protože zbohatlíci, co zachraňují svět (Gates ap.) obvykle si hrají na Bohy a jsou to na 99,9% kreténi. V podstatě komorní "přeukecaná" zábava? Zábava? Takže komedie o ničem, romantiku jsem nezahlédl, drama to bylo rozhodně, co mělo být fantasy nevím. Klidně se nechám poučit. Film se mi jednoduše vůbec nelíbil. 20%. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Film, ktorý pozerá rodina v posteli počas búrky, je Casablanca (1942). (lupene)
  • Představitel Billyho Herrery, Andy Garcia, je také jako jeho postava imigrant z Kuby. (Zix.)
  • Natáčanie prebiehalo v mestách Atlanta a Miami v lete 2021. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama