Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bacuľatý hrdzavý kocúr Garfield si žije ako v bavlnke u svojho pána, spisovateľa Jona (Breckin Meyer). V domčeku na pokojnom predmestí rozmaznanému a prieberčivému zvieraťu naozaj nič nechýba. Jeho prioritami sú jedlo a televízia, prípadne televízia a jedlo, takže spokojne tlstne pri obrazovke. Mačky v okolí má pod palcom. Keď so siamským kocúrom Nermalom každé ráno kradnú fľaše mlieka z okna susedného domu pomocou dômyselne prepracovaného systému kladiek a prevodov, nikdy to nie je Garfield, kto odvedie hrubú či špinavú prácu. Všetko sa však zmení, keď jeho pán Jon, zamilovaný do veterinárky Liz (Jennifer Love-Hewittová), privedie domov fenku Odie. Neurotický kocúr začne žiarliť a spriada úklady, ako sa votrelkyne zbaví. Vulgárne jej nadáva a vyzýva ju na odchod z domu. Až keď sa jedného dňa Odie nečakane stratí, Garfield zistí, že sa z jej zmiznutia vôbec neraduje. Pocíti, ako veľmi sa mýlil - Odie mu chýba. Keď si kocúr uvedomí, čo svojím správaním spôsobil, vojde si do svedomia. Rozlúči sa so sladkou záhaľkou a leňošením a vrhne sa do akcie. Musí zachrániť Odie! Najprv sa poriadne posilní, aby prekonal panickú hrôzu z neznámeho sveta za plotom svojho domu a potom vyrazí na neuveriteľnú misiu - hľadať svoju spolubývajúcu do labyrintu veľkomesta. Talentovaná Odie sa ocitla v diabolskej moci miestnej celebrity Happyho Chapmana (Stephen Tobolowsky). Zradný televízny moderátor psíka uniesol do svojej zvieracej show a vyslobodiť ho nebude ľahké... Garfieldovo dobrodružstvo spojí nielen Jona a Liz, ale aj Garfieldových mačacích kamarátov Normala a Arlene. Ale čo je najdôležitejšie, spojí Garfielda a Odie. Hoci by to prieberčivý kocúr nikdy nepriznal, Odie je naozaj jeho najlepšia kamarátka. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (viac)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (viac)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (viac)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (viac)

Reklama

Reklama