Reklama

Reklama

VOD (1)

Vo filme Herečka a lokaj svetoznáma filmová hviezda Olivia (Samara Weaving) čelí PR katastrofe, keď ju paparazzi odfotí s jej novým ženatým milencom Vincentom (Max Greenfield). Usilovne pracujúci parkovač áut Antonio (Eugenio Derbez) sa náhodou objaví na tej istej fotke a naverbujú ho, aby predstieral, že je Oliviin nový priateľ. Tento trik s Oliviou vrhne Antonia do stredobodu pozornosti a nečakaného chaosu. V tejto romantickej komédii nastane stret dvoch svetov a kultúr, keď Olivia aj Antonio začnú vidieť sami seba jasnejšie, než kedykoľvek predtým. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (48)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Naposledy ma takto potešila Eurovision of Davida Dobkina. Richard Wong má už na konte pre mňa dosť zaujímavý filmík Come as you are, ktorý je podobne ako Valet americkou adaptáciou Európského filmu. Vo Wongovej réžií v sebe nesie všetky pozitívne atribúty amerického žánrového filmu, bez toho, aby mal jeho chyby. The Valet je film, ktorý si je vedomí svojich klišé a vedome ich využíva k tomu, aby pobavil. Netlačí na pílu a zároveň je dospelý a príjemný. Bez veľkých scén a emočného vydierania. Dokonca dokáže byť civilne citlivý, ľudský a aj veľmi zábavný. Niekoľko krát som sa naozaj nahlas zasmial. Funguje tam načasovanie vtipov, vývin postáv a aj emočná rovina. Eugenio Derbez ma už druhý krát tohto roku prekvapil a Samara Weaving je fantastická. Funguje medzi nimi aj chémia aj emočne vypäté scény. Takýto druh filmov sa nerobí až tak často, hoci ročne vznikne stovka filmov, ktoré sa o niečo takéto pokúšajú. Malý klenot so srdcom, ktorému ku cti slúži práve to, že režisér očividne chce robiť filmy čo ho bavia a nepotrebuje sa teperiť do zadku štúdiám čo hľadajú len účelovú zábavu. Som zvedavý na jeho ďalší film. Obrovská, ale naozaj obrovská spokojnosť. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Bohužel se nejedná ani o dobrou komedii a  ani o dobrý romantický film. Herečku vyfotí s milencem, aby se to neprovalilo jelikož ten milenec má manželku tak najdou chlápka co zde byl náhodně vyfocený a dají mu prachy za to, že s ní jakože chodí. Námět už byl letos zpracovaný daleko lépe v Vem Si Mě s Jennifer Lopez a tohle vypadá spíše jako její béčková verze. Hlavní herec mě přijde strašně nesympatický a když se usmívá vypadá jak sériový vrah hlavní herečka je naopak pěkná jen, když se namaluje a je v těch šatech na obalu jinak je to průměrná ženská, kterých na ulicích potkáte tisíce mezi něma není ani žádná chemie  a stopáž je přemrštěná klidně by to šlo zkrátit třeba na 80 minut a nic se nestane jediný člověk, který tam něco hrál mě přišel ten Asiat na pohřbu což je navíc vedlejší postava .   Dokoukáno po částech jelikož je to navíc i nuda a přeskakoval jsem to a koukal radši na jiné filmy. 40 procent ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Eugenia Derbeza mám rád, takže jeho obsadenie do tejto role som si určite pochvaľoval. Jeho herecký prejav a celkovo intonácia je skvelá, takže výrazne dokáže spríjemniť akýkoľvek film. A na role takýchto latino postáv je akoby predurčený! The Valet bola síce obdoba iného tohtoročného filmu Marry Me, ale toto mi sadlo omnoho viac. Malo to oveľa svižnejší dej, a aj žánrovo to bola vydarenejšia komédia vďaka trefným hláškam a prirodzenému dôvtipu. Aj keď tam bolo tej šablónovitosti celkom dosť, pozeralo sa na to fajn a preto dávam až 4*. ()

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Předělávka filmu Francise Vebera se celkem povedla, zápletka je dostatečně silná na solidní příběh. Samara Weaving je tu skutečně nádherná, takže Eugenio Derbez vedle ní vypadá vážně k neuvěření, což je asi jasný, když je mu šedesát a hraje nevím proč pětačtyřicátníka. Bohužel zrovna on místy hrál poměrně nepochopitelně až poloblba co stěží dá dohromady větu, to mi přišlo dost otravné. V některých pasážích je v pohodě a pak bum, koktá nějaký blbosti. Taky role náruživé babičky a korejského dědy mi přišla zbytečně navíc, lacině vulgární oproti zbytku filmu. Ale náladu to má příjemnou až hřejivou a zábavné to je, na večer ideální film. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Omlouvám se.” „To nic. Jen je mi trapně, že mě srazilo stojící auto.” - „Nemluvíš s vlastní matkou. Já se s ní dělím o koupelnu... A že není stydlivá!” +++ Celá řada podobných nevtíravých fórků dokresluje komicky laděný příběh a orientuje diváka v psychologii postav. Tenhle milý film nepostrádá šarm a důvtip. Nejde pouze o bezmyšlenkovitou řachandu, ale má i nadhled a zbytečně nezabředává do rádoby humorných klišé. Eugenio Derbez mi asi nikdy nebyl tolik sympatický, jako právě zde. (70%) ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama